Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Feestelijke outfits voor een sprankelende Kerst

Zodra we de drukte van 5 december achter ons kunnen laten, verheugen we ons alweer op het volgende decemberfeest: Kerst! Dit feest van licht, gezelligheid en samenzijn met geliefden is voor iedereen één van de hoogtepunten van het jaar. De tijd staat even stil… We doen spelletjes, kokkerellen vol passie en genieten volop van het ‘zijn’ met elkaar. Een liefdevolle, warme ‘bubbel’, heerlijk!

Naast dat we dus al volop bezig zijn met het kopen van een kerstboom, kadootjes en het samenstellen van een lekker menu, duiken we ook onze kasten in; want wat trekken we aan? Leuken we dat setje van vorig jaar op met een andere top of gaan we toch maar voor iets nieuws? Hmm, denk nog maar even na. Ik laat je vast 2 feestelijke hippe setjes zien, misschien brengt dat je op een goed idee 😊

roestbruine gladde top/vestje

Dit eerste sprankelende setje bestaat uit een blouse en rok en is beide van het merk Who’s That Girl. De glanzende oranje of roestbruine blouse heeft een wat lagere ronde hals en een doorlopende knoopsluiting aan de voorkant. De blouse is gemaakt van een soepele jacquard met een patroon van ‘handjes’.

Het hippe zwarte kokerrokje met witte biesjes heeft een blinde rits aan de zijkant en valt tot boven de knie. Het smalle harige riempje met luipaardprint, wat heel goed bij dit setje past, is van het merk King Louie. Nog wat mooie sieraden erbij en je bent helemaal klaar.

Veter rijglaars met bloemenprint en blokhak van Dkode

Dat schoenen je outfit afmaken wist ik wel, maar met zulke laarsjes schitter je echt! Deze zachte glanzende cremekleurige leren laars van het merk Dkode heeft, naast de veters aan de voorkant, ook een ritssluiting aan de zijkant voor een gemakkelijke instap. De laars is gemaakt van zacht leer en heeft een fleurige bloemenprint met metallic details, wat het geheel een feestelijke en luxueuze look geeft. Laarsjes in stijl!

Bordeaux rode aangesloten klassieke jurk met boothals van le pep

Het tweede ‘Kerst setje’ is een bekend klassiek model van het merk Le Pep, dat elk seizoen weer een échte topper is. Deze bordeauxrode uitvoering is perfect als jurkje voor de Kerstdagen. De slankvallende rode jurk heeft driekwart mouwen met een sierknoop, een elegante boothals en aan de tailleband zitten 2 klepzakjes die zijn afgewerkt met een biesje. Een print van kleine oranje driehoekjes geeft nog net dat extra speelse accent. ‘It’s time to sparkle!’

Twee setjes waardoor je al een beetje in de kerstsfeer komt, ik in ieder geval wel! Nog een paar weekjes, dan is het zover. Het feest van licht, warmte, gezelligheid en liefde. Voor mensen dicht om je heen, maar misschien ook wel juist eens voor mensen wat verder weg... Om Kerst hangt een ‘glans’ en om jou in je ‘kerst outfit’ een klein schitter glansje 😊 Dus: check even je kast en wie weet zien we je nog!

Fijne Kerst voorbereidingen iedereen,

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →