Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Sinterklaas, wat voor leuks gaat u voor mij kopen?

De intocht is alweer geweest. Afgelopen zaterdag galoppeerde Sinterklaas door de Zutphense straten en de Sinterklaasliedjes klinken vrolijk in de rondte. Elke avond zitten miljoenen kinderen, soms met kriebels in hun buikjes, gekluisterd aan de televisie voor het grote Sinterklaasjournaal. Spontane ideeën voor een Sintgedicht worden tussen de boodschappen door haastig opgekrabbeld. Het is bijna zover, de spanning stijgt… 5 december is in aantocht! Nog ruim een week om op strooptocht te gaan naar kadootjes. Leuke hippe kadootjes; voor mannen, vrouwen én kinderen. En waar vind je (online) hippe cadeaus voor Sint? Juist ja, bij Hippe Dingen 😉 Hier een greep, kijk maar met me mee…

hippe mannen cadeaus voor sint

Voor de heer des huizes, lekker praktisch en altijd goed, deze hippe boxershorts en sokken van het merk A Fish Named Fred. Of laat hem zijn eigen drankje brouwen met deze rum of gin snippers in flesjes van het merk Spek Amsterdam.

Over spek gesproken, mannen houden van goed eten, dus met deze kookboeken speciaal voor mannen schiet je zeker raak. Een verwarmend tussendoortje met een ‘choc a lot spoon’, smaak ‘creamy bailey’s’ bijvoorbeeld, van het merk Chocomaniak, is ook niet verkeerd.

En voor een gezellig mannenavondje hebben we deze sport- of film quiz. Wie o wie weet er het meest en drukt er het snelst?!

Kleine hippe sint kadootjes

Voor de kids zijn er prachtige boeken. De klassieke Gouden Boeken in verschillende varianten (jongens, meisjes, treinen, poezen, honden, etc..) of de mini uitgaven (perfect als schoenkadootje!). Voor de allerkleinsten zijn er natuurlijk de leuke geluidenboekjes van Clavis, lekker samen ontdekken.

Grote Gouden boeken nu van €15 voor €10!

Of kies een doosje met 50 afwisselende spelletjes of truc’s van de Story Factory, ideaal voor een lange rit in de auto of op een regenachtige verveeldag. Kleine kadootjes zoals de grappige Instagram magneetjes en kleurige blikjes met print (Froy & Dind) doen het altijd goed.

En hee wat is dat? Een lamp in de vorm van een ijsje of koekje? Of kun je iemand meer blij maken met een flamingo of ananas lamp, dat matcht goed bij je interieur volgens de bekende interieur bladen😉 Voor in de hippe kinderkamer zijn er ook lampen in de vorm van een 'origami' dinosaurus, konijn, beer, wolk etc. van merken als Rice, House of Disaster en A Little Lovely Company. Bijzonder mooi en sfeervol.

Hip dames cadeau voor sint

Oké, last but zeker niet least 😉, wat ideetjes voor de dames. Mooie panty’s van Pamela Mann of hippe sokken van King Louie zijn altijd fijn. De vrolijke bekers van Rice zijn ook verslavend, dus dat kan niet misgaan.

Voor de leer liefhebbers (welke vrouw niet! haha) zijn er mooie sieraden en portemonneetjes van Anna Treurniet en dunne armbandjes van Indini.

Wij dames houden niet van de kou, dus warme sjaals zijn heerlijk. Of deze handige colletjes van Zilch, die zijn ook super (door het formaat ook handig weer in je tas op te bergen als je lekker bent opgewarmd).

’t Heerlijk avondje is gekomen…’

Samen eten is gezellig, dus een mooi kookboekje met gezonde dingen is top. En samen met de kinderen appeltaart maken of ‘home-made’ chips is nu ook een feest, want deze appelschilmachine en chipsmachine van Corvus zijn echt súperhandig. O jongens ik kan wel door blijven gaan!

Fleurige zadelhoesjes van Bike Cap of zelf je porselein opleuken met stickers van Nuukk, het zijn allemaal héle fijne dingen om te krijgen. Eigenlijk houdt het niet op, wat hebben we veel!

Dat móet gaan lukken de komende week, als het aan ons ligt in ieder geval wel. Snuffel lekker rond in onze webshop of loop gezellig binnen een van onze winkels. Héél veel succes met alle voorbereidingen en vergeet niet er ook van te genieten!

Liefs Anne  

Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →