Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Slow fashion van Blutsgeschwister

Het uitbundigste merk in onze winkel is het Duitse Blutsgeschwister. Frisse kleuren, bonte printjes, vrolijke details en vooral een óntzettende heerlijke retro-vibe.

Bij Bluts staat eerlijk & milieuvriendelijk produceren voorop. Het merk volgt geen snelle wisselende modetrends, maar ontwikkelt de collectie met als doel zo lang mogelijk gedragen te worden.

‘Slow fashion'

De kwaliteit van de producten is zó hoog, dat je ze na een lange periode van draagplezier zelfs nog prima kan doorgeven aan iemand anders. Slow fashion noemen we dat. Super duurzaam dus! 😊

Maak kennis met een wereld vol kleurrijke creativiteit & vrolijke details...

100% viscose luchtige vrolijke zomerjurk met ananasprint van blutsgeschwister

Deze mintgroene mouwloze jurk met fruitige ananas print heeft een V-hals met kraagje & knoopsluiting en een klein kapmouwtje. De brede taps toelopende tailleband heeft aan de achterkant subtiele ruches die elastisch en gesmokt zijn. De rok is zwierig uitlopend en valt tot op de knie.

De jurk is gemaakt van een zachte, luchtige en ademende viscose dus zelfs als je de onbedwingbare neiging krijgt tot een impulsieve ‘Grease-move’, voel je je in deze jurk nog steeds fris & fruitig!

Vind hier alle tops, broeken en rokken in deze 'ananas-print' >>

luchtige broek en top als jumpsuit gecombineerd van blutsgeschwister zomer 2020

Wat een geweldig heerlijk zomerse setje is dit!

De lichtroze Marlene broek met fleurige bloemenprint heeft rechte pijpen en een elastisch gesmokte tailleband. Aan de zijkant zitten diepe zakken en dankzij de verstelbare zoom verander je de Marlene broek (met behulp van het trekkoordje) in een handomdraai in een hippe sarouel.

De bijpassende lichtroze mouwloze top met fleurige bloemenprint heeft een recht model met een wat hogere ronde hals.

Broek en top zijn beide gemaakt van dezelfde zachte, luchtige viscose. Je draagt ze bij elkaar voor een zomerse ‘jumpsuit’ of los voor een creatieve relaxte look.

Check hier alles van deze fleurige roze print >>

stoere-jurk-blutsgeschwister-met-popcornprint-gecombineerd-met-geel-kort-vest

Deze laatste retro look bestaat uit een hip rokje en een bijpassend twinsetje.

Het zwart-witte licht uitlopende rokje met popcornprint heeft een comfortabele brede tailleband en aan beide zijkanten zakken. De rok valt tot net boven de knie en de decoratieve hartjesknopen geven dit stoere rokje een schattige feel.

De rok is gemaakt van een soepele katoen-elastaan jersey.

Het twinsetje bestaat uit een vestje en een bijpassende top.

Het mosterdgele katoenen t-shirt (met een vleugje elastaan) heeft korte mouwtjes en een mooie halslijn met lichte plooitjes en een lief klein roosje.

Het korte mosterdgele vestje met ajour hartjes patroon heeft een V-hals, driekwart mouwen en een knoopsluiting aan de voorkant.

 

De collectie van Blutsgeschwister is ontworpen vanuit liefde, óntzettend veel creativiteit en een héle hoop vrolijkheid. Voor jou!

Liefs Anne  

Luchtige zomer items van Blutsgeschwister SS20:


Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →