Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Op vakantie in eigen land: wat trek je aan?

Nu de zomervakantie in sommige delen van het land begonnen is, rijst de vraag: wat draag je voor kleding als je op vakantie gaat in eigen land?

Gaan we weg of blijven we thuis…? Veel van ons hebben deze afgelopen weken flink gedubd. Zoete herinneringen aan warme avonden, zwemmen in een heldere blauwe zee en het eindeloos hobbelen van onze kids over de camping…het is té heerlijk!

Toch gaat het voor velen van ons dit jaar niet door. Jammer! Dat mag zéker worden gezegd, maar daarnaast blijft het natuurlijk een ontzettend luxeprobleem en kunnen we ook verrassend mooi op vakantie in ons eigen práchtige land!

 

‘Hollandse zomers zijn vaak zo wisselend als een vrouw met hormonen 😜' 


Pak je je koffer voor een weekje in eigen land, denk dan nog iets meer in laagjes.

Ons klimaat kent de laatste jaren steeds meer wisselende dagen. Hete dagen worden regelmatig afgewisseld met koele dagen en er valt zo nu en dan een fikse regenbui. So be prepared 😊

blauwe-jumpsuit-danefae-viscose-hippe-dingen

Goed voorbereid op het Hollandse vakantieweer ben je met deze soepele koningsblauwe jumpsuit (100% viscose) van het merk Danefae.

Hij voelt ontzettend luchtig aan, maar met een opengewerkt rozerood vestje van Froy & Dind erover ook zéker warm genoeg voor een wisselende Hollandse zomerdag.

nice-things-linnen-oranje-top-hippe-dingen

Draag je liever een jas? Dan is deze stijlvolle crème kleurige halflange jas van het merk Desires een hele fijne!

Gecombineerd met dit setje van het Spaanse merk ‘Nice Things’, voel jij je op en top zomers en toch ook warm genoeg gekleed om op stap te gaan.

De nette groene broek valt tot op de enkels, heeft een oranje werkje en sluit mooi hoog aan in de taille. De retro oranje top heeft een wat langer kort mouwtje, lichte knoopjes en een reverskraag.

De top is gemaakt van een fijne mix van viscose en linnen.

clumpys-3-bruine-strepen-zomer-klomp-hippe-dingen

Je outfit is natuurlijk niet af zonder schoenen en een tas. Deze práchtige Spaanse tas van Nice Things en deze hippe (orthopedische) klompsandalen van het merk Clumpy’s zijn (net als de kleding trouwens…) in de SALE.

Nu dus scoren met fijne korting! Nou, jij bent klaar om te genieten van ‘ons’ Holland.

viscose-blauwe-jumpsuit-met-rood-vest-hippe-dingen

En ik moet toch ook nog even iets anders kwijt.

Weet je eigenlijk wat ons werk nou zo leuk maakt? Jij. Echt waar!

Natuurlijk verlekkeren we ons aan alle mooie hippe dingen in onze winkel, maar uiteindelijk maakt niets je dag zó goed als een leuk of fijn gesprek met één van onze klanten…

 

We genieten zelfs van die kleine contactmomenten aan de telefoon. Lachen met iemand die je niet kent, waarvan je geen idee hebt hoe ze eruit ziet, maar met wie je voor even een ‘klik’ mag voelen... 

 

Dus hierbij zeggen we tegen jou: Bedankt voor wie je bent en dat wij van jou mogen genieten. De wereld is nog mooier met jou.

Een heeeeele fijne vakantie!

Liefs Anne  

Hollandse zomer: kleed je in laagjes


Deel dit bericht← Ouder bericht