Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Zonnebrillen van A. Kjaerbede: Scandinavisch design voor hem & haar

Een goeie zonnebril hoort zéker thuis in de top 3 ‘musthaves’ voor de zomer. Naast goede kwaliteit wil je natuurlijk ook dat hij er fashionable uitziet. Onze kenners in Scandinavië (want zeg nou zelf, die begrijpen toch werkelijk alles!) hebben een serie prachtige brillen gemaakt die voor een zachte prijs hoge kwaliteit leveren. 

Gele zonnebril

Het Deense merk A. Kjaerbede heeft als visie ‘een unieke, persoonlijke & tijdloze look creëren door gebruik te maken van een eenvoudig Scandinavisch ontwerp, in combinatie met functionaliteit & kwaliteit’. Dat ze daarin geslaagd zijn is zeker!

De mooie unisex zonnebrillen zijn tijdloos, trendy en gemaakt van stevig maar licht materiaal.

En als belangrijkste natuurlijk, de krasbestendige glazen van polycarbonaat hebben de hoogste UV bescherming, UV400.

Hier een greep uit onze zonnebrillen collectie van A. Kjaerbede!

Zonnebril A. Kjaerbede lichtgrijs

We beginnen direct met een juweel van een bril. Deze opvouwbare lichtgrijze, bijna nude-kleurige sierlijke zonnebril (ook verkrijgbaar in een bruin hip tortoise printje) is een genot voor het oog met zijn ‘fijne’ uiterlijk en opvallende details.

De pootjes van de bril worden in het midden onderbroken door kleine goudkleurige scharnieren die het mogelijk maken de zonnebril gemakkelijk op te vouwen.

Dus draag, vouw, ontvouw én draag opnieuw… 😊

Hippe zonnebril A. Kjaerbede momo bruin, groen, zwart

Zoals ik al zei, zijn de zonnebrillen van A. Kjaerbede unisex, dus ook voor de mannen is er genoeg keus.

‘Kijk eens in de poppetjes van mijn ogen’

Deze trendy strakke olijfgroene zonnebril past uitstekend bij elke outfit die jij deze zomer aantrekt. Een mooie stevige bril met een sterke uitstraling, ook verkrijgbaar in bruin en zwart.

Trendy gele en rode dames zonnebril A. Kjaerbede

Beken kleur! Voor wie houdt van opvallende kleuren, zie hier! Deze hippe transparant gekleurde zonnebrillen hebben een mooie wat grotere vorm, die ook het gebied rondom je ogen goed bedekt & beschermt. De bril zit goed aangesloten en is te verkrijgen in de kleuren rood, geel en wit transparant.

Je zag een aantal práchtige zonnebrillen van het Deense merk A. Kjaerbede. Als je nu watertandend denkt ‘die wil ik!’, dan heb ik gelijk ook een héle goeie tip voor wat je met je oude zonnebril kan doen…

Dus ga je voor een geweldige nieuwe bril van Scandinavische eenvoud & kwaliteit, gooi je oude dan niet weg maar geef hem door. Klein gebaar, groot verschil 😊

 

Liefs Anne  

Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →