Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Zomerse jurken: elegant, exotisch, vol van kleur én met een bijzondere halslijn

Een jurkje is misschien wel het handigste kledingstuk in de zomer. Het is makkelijk, luchtig en behoed je voor moeilijke gedachten over ‘welke combinaties je zou moeten maken…’. Het is gewoon één kledingstuk wat je aantrekt en ‘wow, je bent klaar.’ 

Nu kun je in de categorie ‘jurken’ natuurlijk wel onderscheid maken. Je hebt basic jurkjes, sportieve jurkjes, lange maxi jurken en zo er zijn er nog allerlei anderen. In deze blog kijken we naar drie zomerse jurken met allemaal een bijzondere halslijn.

Door het ‘bijzondere’ accent op de hals worden deze jurkjes nét even anders en dat maakt ze ieder voor zich uniek.

Kijk maar met me mee…

lange rood/roze blutsgeschwister jurk met mooie halslijn

Deze prachtige halflange zomerse oranje jurk van Blutsgeschwister heeft niet voor niets de naam ‘dress Goddess’.

De jurk heeft een bijzondere ronde halslijn met daaronder een open driehoekje met ingesneden afwerking. De elastische tailleband geeft een mooi accent en aan beide zijkanten zit een split, wat zorgt voor veel bewegingsvrijheid & comfort.

Deze droom van een jurk, met zijn exotische vrolijke print & mooie details, is één en al elegantie en door de luchtige gewichtloze viscose zweef je sierlijk de zomer door…. (of sierlijk het water in 😉)

gele zomerjurk met kleine bloemetjes king Louie

Dit zonnige mouwloze gele jurkje van King Louie heeft een vrolijke all over bloemenprint en een gerimpelde halslijn.

Door de strikbandjes op de schouders kun je zelf bepalen hoe je de top van de jurk draagt; je stelt ze precies zo af hoe jij het mooi vindt.

De jurk is gemaakt van een soepele stretch jersey, heeft een elastische tailleband en valt tot net over de knie. Door de vele kleurtjes in de print is dit jurkje makkelijk te combineren met veel verschillende vestjes. 

koraal kleurige gestreepte jurk zilch met roezel

In dit fladderige elegante koraalkleurige jurkje van Zilch dans je de stad door! Het jurkje heeft een práchtige opvallende halslijn door de grote ruches langs de wat diepere V-hals. De top zit mooi aangesloten en de jurk sluit met een ritsje aan de zijkant. De soepele viscose valt lekker luchtig om je heen en de bijpassende ceintuur zorgt voor een speels accent. 

 

Een jurk zegt meer dan een broek of een rok
terwijl zij minder woorden gebruikt
en toehoorders
soms sprakeloos
achterlaat…

 

Ik zeg niets meer, het is aan jou 😊

 

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →