Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Voor de onderscheidende man: Ragwear (veganistisch) & A fish named Fred

Ja ze zijn er! Twee mooie hippe mannenmerken met ieder hun eigen opvallende lijn, bij ons ‘in the house’! Een paar blogs terug (die over truien van Loop.alife, óók heel leuk voor mannen) schreef ik al dat ze in aantocht waren. Als vrouw wordt je blij van mooie kleren voor jezelf, maar je blijkijkende man in zo’n stoer mooi hemd of shirt is nog weer van een héle andere orde. Wat een hemelse aanblik, MOOI! Het zijn twee hele verschillende merken, met ieder een duidelijke en eigen filosofie.

A fish named Fred durft ‘outside the bowl’ te denken en is ontworpen voor mannen die klaar zijn met ‘gemiddeld leven’. Er is méér, ‘be proud and stand out’, is het motto. Sta op uit de grijze massa en ga voor kleur, plezier en frisheid en wees niet bang om op te vallen. Wat is begonnen in 2011 als een klein merk met een duidelijke visie, wordt tegenwoordig wereldwijd herkend en erkend.

 

“It’s a man’s world…”

 

Het merk Ragwear denkt juist weer heel anders. Ragwear maakt de wereld mooier met hippe veganistische kleding. Geen wol, zijde, leer, bont of andere dierlijke producten komen er aan te pas. Ragwear betekent letterlijk ‘vodden’, het merk wil hiermee zeggen: “Alles wat wíj doen is kleding maken, het is veel belangrijker wat jíj in die kleding doet!” Dit kleine skate-merk dat eind jaren 90 begon, is ondertussen uitgegroeid tot een internationaal label wat hippe, veganistische en eerlijke streetwear ontwerpt en produceert. Twee verschillende merken voor 2 verschillende mooie mannen ;-) Laat maar zien AJ & Auke!

fish named fred shirts

Oké, dit zijn écht mannen; eerst even ‘indrinken’. 'T is ook niet niks zo’n fotoshoot :-) Daar gaan we… Beide mannen dragen een mooi overhemd van ‘A fish named Fred’. Het diepblauwe getailleerde overhemd van AJ heeft een kleurige papegaaienprint, een dubbele knoopsluiting en een contrasterende stof aan de binnenkant van de mouw, wat een speels effect geeft bij het omslaan van de boorden.

Het frisse helblauwe overhemd van Auke heeft óók een papegaaienprint, alleen nu tegen de achtergrond van een heldere lichtblauwe lucht met witte wolken. Dit overhemd is, net als die van AJ, mooi getailleerd en beide hemden zijn gemaakt van een fijne katoen stretch stof.

Hippe getailleerde mannenshirts

Kijk die blije gezichten! Mannen en auto’s…. ;-) Maar dit is wel een héle gave bus! AJ draagt hier een wat feller lichtblauw getailleerd overhemd van ‘A fish named Fred’. Het hemd heeft een dubbele knoopsluiting en een opvallende print van grote vogels die hun vleugels wijd uitslaan. Staat práchtig bij je blauwe ogen AJ!

Het hippe donkergrijze T-shirt van Auke is van het veganistische merk ‘Ragwear’. Het shirt valt mooi slank weg en heeft een all over print van verschillende bladeren en bloemen. Het T-shirt is gemaakt van 100% katoen en voelt zacht aan.

veganistische grijze zachte trui met flessenprint

Nóg een andere liefde van mannen, de bbq! O jee, niet onze Fred roosteren hoor! Auke draagt hier een lichtgrijze stoere zomerse trui van het merk Ragwear, met een kleurige print van blauwe en rode flesjes. Deze grijze trui heeft brede boorden aan de onderkant en aan de mouwen en een smal boord aan de ronde hals. Het shirt onder de trui is van A fish named Fred en heeft een blauw met witte postzegelprint, met als je goed kijkt een klein tikkie rood erin. Deze twee gaan zó ook heel mooi samen! De schoenen zijn ook van A fish named Fred en zijn nét even anders: gemaakt van práchtig leer met kleurrijke details.

hip veganistisch shirt voor mannen

Jongens, ontzettend bedankt! Het was geweldig leuk om jullie in al die mooie outfits te zien. Mooie kleren, mooie mannen, blije vrouwen!

 

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →