Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Eerlijke kleding van Blutsgeschwister met creatieve prints (nét even anders)

Met Blutsgeschwister kom je een wereld binnen van originele tijdloze prints, vrolijke kleurrijke patronen en dromerige romantiek. Dit Duitse modelabel zegt ‘nee’ tegen de trend en volgt haar eigen koers met kunstzinnige en verfijnde ontwerpen die zijn geïnspireerd door tradities en uniek gecombineerd met een moderne ‘urban’ twist. Het merk werd in 2001 opgericht door een kleine kring van ‘visionairs’ en vrije geesten, waaronder Karin Ziegler die tot op heden verantwoordelijk is voor het creëren van alle collecties.

blutsgeschwister

Bij ‘Bluts’ staan de volgende waarden centraal: ‘geloof in het individu en liefde voor creativiteit’. Combineer deze met de ‘down to earth’ houding die ze bij alles wil hebben en je hebt gelijk de uitleg van de 3 symbolen van het merk: kruis, hart en anker.

Ook eerlijkheid staat hoog in het vaandel. Dit zie je terug in het contact met collega’s en klanten, maar ook in het feit dat het merk lid is van de ‘Fair Wear Foundation’ en zegt zo duurzaam mogelijk te willen denken en handelen met de nadruk op duurzame kwaliteit én een voorzichtig gebruik van onze natuurlijke bronnen. Blutsgeschwister wil een glimlach op je gezicht toveren en haar daar zo lang mogelijk houden. Dat lukt, want al jaren zijn de ontwerpen van Bluts favoriet onder een groot publiek!

Eens kijken wat de dieren in de ZOO vinden van deze vrolijke eigenzinnige ontwerpen. Foka & ik hadden in ieder geval veel lol, dus met die glimlach zat het bij ons wel goed! :-)

luchtige oudroze broek blutsgeschwister

Deze luchtige lichtroze broek met wijde rechte pijp heeft een elastische gesmokte tailleband en diepe steekzakken. Dankzij de verstelbare zoom aan de onderkant, kun je de pijp gemakkelijk aansnoeren en laten poffen. De broek heeft een vrolijke zomerse print van palmboompjes. De bruine top met stippenprint combineert prachtig en heeft een klein kapmouwtje en een V-hals. Een heerlijke luchtige zomerse combi voor een safaritochtje op een warme zonnige dag…

blauwe tuniek met racket print blutsgeschwister

Dit helblauwe hippe oversized sweatshirt heeft een vrolijke all over print van kleine rode tennisrackets en een wat langer vallende korte mouw. Het heeft een mooie ronde hals en de boorden zijn van een effen blauwe geribde stof. Je kunt dit shirt dragen met een legging of laat gewoon die mooie benen zien! Voor de pinguïns was dit wel een beetje ‘shocking’, deze schattige kleine heertjes in hun nette zwarte pakjes keken hun ogen uit! ;-)

groene rok met mooie onderkant blutsgeschwister

En toen kwam er ineens regen en renden we het overdekte tropische regenwoud in. Heerlijk hier! De romantische witte top met roosjes die Foka hier draagt, heeft een klein pofmouwtje, een korte knoopsluiting en een lief rond kraagje. Het licht uitlopende groene rokje heeft een rits op de heup, een print van kleine palmboompjes en een mooie geschulpte rand aan de onderkant. Grappig detail; als je deze rand omslaat zie je óók een print van roosjes.

Zoals ik al eerder zei, Blutsgeschwister houdt van een glimlach op je gezicht. Nou dat zat wel goed bij ons vandaag. Wat een súperdag met práchtige, vrolijke, originele en eerlijke héérlijke kleding! Bluts & Foka, ik heb genoten!

 

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →