Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Valentijnscadeautjes: ideeën voor de hele dag door liefde!

Het is bijna 07.00 uur en nog donker. De dag is nog maar net begonnen en je sluipt je bed uit naar beneden. In de keuken begin je aan het maken van een heerlijk Valentijnsontbijt op je mooiste servies. Liefde gaat stiekem heus wel een beetje door de maag en helemaal nu het in huis zo koud is vind je geliefde het vast superfijn verrast te worden met een lekker ontbijtje in zijn/haar warme bed.

Kleurrijk hip melamine servies RiceJe mooiste servies van Rice, kleurrijke melamine borden en bekers met vrolijke print uit o.a. ‘de boogie’ collectie.

Na het ontbijt (yes geslaagd met stip, he loved it!) spring je onder de douche. Er moeten nog wat boodschappen worden gedaan voor vanavond, dus je trekt je jas aan. Iehhh het regent! De regenjas dan maar... Dat is ook geen straf, want een leukere regenjas bestaat er niet en helemaal op een dag als vandaag :-)

Hippe regenjas Danefae roze met gouden confetti hartjes en getapete naden.Práchtige licht glanzende roze regenjas met gouden confetti hartjes van Danefae, met getapete naden dus ook echt een 100% waterdichte hippe regenjas!

's Middags is je lief aan het werk, dus je hebt even een moment voor jezelf. Genietend van een kopje thee maak je grappige zinnetjes van die instagram magneetjes die je laatst in dat leuke Hippe winkeltje kocht. Als hij straks thuiskomt en de koelkast wil opentrekken voor wat drinken, ziet hij eerst jouw lieve woorden…

Vrolijke magneten voor op koelkas van Instagram afbeeldingen, letters en cijfersVrolijk gekleurde ronde soft-touch magneten met Instagram afbeelding, cijfers, letters, graphics of tekst. Leuk weetje: de grote magneten met afbeelding zijn afbeeldingen van Instagram!

Hij is weer thuis en vond de magneetjes heel schattig! Dat wordt vanaf nu een goede nieuwe gewoonte; af en toe iets liefs voor elkaar schrijven. Op de koelkast of op de verwarming waar de schoenen onder staan, zodat je ze ziet als je de deur uitgaat…

‘Love is in the air…’

Na het eten nestelen jullie je op de bank. Een wijntje in je favo Rice glazen en dat leuke doosje van Openhartig erbij met kaartjes voor verliefden. Andere vragen en grappige ‘doe-dingen’ waardoor je toch nét even iets anders van elkaar ziet of hoort dan je al dacht te weten. Even uit de gewoontesleur. Perfect voor deze Valentijnsavond, maar ook voor andere avonden.

Openhartig Love editie, vragenspel als gespreksleidraad thema liefdeDoosje met ruim 100 kaartjes met uitdagende vragen en verrassende opdrachten voor prille of innig verliefden om elkaar nóg beter, anders en leuker te leren kennen.

Als je naar bed gaat ben je tevreden en voldaan. Wat is het leuk om iemand te verwennen en even extra te laten weten dat je van hem houdt. Onder je kussen voel je iets knisperen, ach heeft hij ook nog iets voor jou! Een gedichtje…

Ik wil met jou
Huppelen in de lente
Rennen in de zomer
Splatsen in de herfst
Banjeren in de winter
Ik wil met jou
Alles
Het hele jaar rond
M’n lach en m’n traan
Want jij bent mij
En ik ben jou
En wij
Is voor altijd
Wij

 

Wat lief!! Je kruipt nog wat verder onder de dekens en zakt langzaam weg… Mmmm deze dag was er 1 met een gouden randje ‘Happy Valentine’ iedereen!

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →