Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

De eerste lentestraaltjes met King Louie

Deze winter gaat volgens het nieuws de boeken in als ‘meest grijze winter van de voorbije 28 jaar’. Dat klopt… Als je naar buiten kijkt, is het 9 van de tien keer nat, grijs en koud. En dat is lastig, want we willen al zo graag licht en zon. Het is een nieuw jaar, op naar de lente! Tsja, nog even geduld dus. We moeten deze overgangsfase nog even samen doorkomen…

En dat gaat een stúk makkelijker als je alvast wat lente naar binnen haalt! Zo word ik meteen blij van vrolijke bloemen in m’n huis en nieuwe frisse collectiekleuren in de winkel. En wat betreft dat laatste: wie is de koning van de vrolijkste printjes en kleuren? Juist: het merk King Louie!

king louie blouse groen zwart geruit wiebertje hippe dingen

Deze groene aansluitende blouse met retro print van King Louie kwam als eerste binnen. Hij sluit hoog met een kraagje, heeft lichte plooien vanuit de schouder, mat glimmende knopen en een korte mouw. Hij is gemaakt van 95% viscose en 5% elastaan. Je kan deze blouse nu al heel leuk dragen met een vestje of jasje erover.

King Louie blouse kleine rode en blauwe bloemetjes en honing mosterd geel cocoon vest v-hals

En dan dit vrolijke frisse setje. Deze blauwe stretch blouse met bloemenprint van King Louie heeft korte mouwen, een getailleerde fit en is gemaakt van soepele stretchstof. De blouse heeft coupenaden, een reverskraag en sluit met licht glanzende knoopjes. Geweldig op een stoere jeans, maar ook heel goed te dragen op een rok of pantalon. Het fijngebreide, nauwsluitende gele vestje heeft een V-hals, lange mouwen en een knoopsluiting aan de voorkant. Het is gemaakt van een zachte stof, bestaande uit 70% katoen, 20% modal en 10% zijde. Dit vestje is een échte klassieker, waarmee je eindeloos kunt combineren.

"Life is too short to wear boring dresses”

king louie rode jurk met knoopjes en retro pauwenveren print

Als laatste ‘de jurk!’ Dit rood/zwarte stretch jurkje van King Louie is speels, maar toch heel vrouwelijk door de aansluitende top met V-hals, het sjaalkraagje, de rij schattige knoopjes en de zwierige rok. So let’s go retro!

En mocht je (zoals zo velen van ons) een buikje hebben: met dit model jurk wordt niet alleen je taille geaccentueerd met een bijpassend smal riempje, maar loopt de jurk daarna direct in een A-lijn uit. Had je het over een buikje? Waar? ;) 

kleurrijke vintage blouse met print van king louie

Deze vrolijke blijmakers zullen iedere grauwe dag met gemak opfleuren. Dus ook al is het buiten nog een beetje winter, binnen zijn de eerste lentestraaltjes al goed voelbaar. En laten we dit afspreken: de astronomische lente begint op 20 maart, maar de meteorologische lente al op 1 maart, dus wij houden lekker die laatste aan. Lente je komt eraan!

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →