Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Kleine gelukjes van Anna Treurniet | ecologisch en gerecycled leer

Herken je dat gevoel? Je loopt een winkel binnen en ziet daar plots een práchtige gekleurde ring. Je past hem om en in gedachten zie je ‘m jezelf al dragen bij dat mooie groene vest, of die gebloemde gele blouse. “Wow, dit zou je outfit echt hélemaal afmaken, hij is perfect!” Na het afrekenen loop je als een kind zo blij met je nieuwe schat de winkel uit… Hoe heerlijk kunnen accessoires zijn en hoe belangrijk ook. Want juist die kleine dingen kunnen zoveel doen voor je look. Ze accentueren de stijl die je wilt uitdragen en laten iets zien van wie jij bent en wat je mooi vindt.

Ontwerpster Anna Treurniet maakt zulke prachtige accessoires. Unieke stukken die ieder apart met de hand zijn gemaakt, met evenveel liefde en aandacht. Niet één is er hetzelfde, allemaal bijzonder op zijn eigen manier. Anna ontwerpt en maakt deze schatten zelf in haar atelier in Nijmegen. De materialen die ze gebruikt zijn duurzaam, kleurrijk en van zeer hoge kwaliteit. Het lang meegaan van een tas of portemonnee staat bij Anna voorop, daarom maakt ze veel gebruik van kurk en plantaardig gelooid leer. Deze materialen worden namelijk alleen maar nóg mooier naarmate ze ouder worden. De tijdloze ontwerpen zijn gebaseerd op de designs van de jaren ’50 en ’60.

portemonnee gerecycled leer

Kijk deze vrolijke portemonnees in verschillende kleuren en maten. De grote portemonnees zijn heerlijk ruim en uitermate geschikt voor dagelijks gebruik. Bijvoorbeeld deze grote kleurige portemonnee van ecologisch leer. Er is genoeg ruimte voor geld, pasjes en zelfs voor een Iphone of paspoort.

Het kleinere broertje (zie hier deze kleine groene portemonnee van plantaardig gelooid leer) is ideaal voor op vakantie of een avondje uit. Zo heb je al het nodige op een mooie en compacte manier bij je.

plantaardig gelooid leren portemonnee

Wil je een klein formaat en heb je geen ruimte voor muntgeld nodig, dan kun je ook nog kiezen voor een mooie leren card case. Dit is een handig mapje voor al je pasjes. Leuke twist: een van haar card cases is ook gemaakt van kurk!

oorbel anna treurniet gerecycled leer

Anna maakt ook práchtige sieraden met simpele vormen en natuurlijke kleuren. De elegante ringen en oorbellen zijn gemaakt van echt zilver en ecologisch leer. De ringen zijn verstelbaar, dus ze passen met gemak om elke vinger. De minimalistische armbanden zijn o.a. gemaakt van gerecycled leer van oude banken en hebben een magnetische sluiting.

leren armband magnetische sluiting anna treurniet

En dan de tassen! Geweldig mooi voor elke dag, sterk door hun eenvoud. Het grote formaat heeft met zijn 3 vakken zelfs ruimte voor een kleine tablet. De schouderriem is verstelbaar met een knoop, en je sluit hem af met een rits. De leren heuptas kan ook als kleine schoudertas gedragen worden en is hiermee precies goed voor een festivalbezoek of een avondje op stap. Genoeg ruimte voor je belangrijkste dingen als je portemonnee, telefoon en sleutels, maar licht en elegant genoeg om perfect bij elke outfit te passen.

tas plantaardig gelooid leer anna treurniet

Oké ik sta te watertanden, zucht…. Mooi zacht en soepel leer….prachtige kleuren….en zóveel keuze! Als vrouw met een ‘tassen-tic’ (bekend...?) heb ik een lichte voorkeur, maar de sieraden zijn ook echt té mooi om te laten liggen. En dan de portemonnees: daar kan je niet uit kiezen, die wil je toch allemaal! Uhmmm, is het al bijna Valentijn? ;-)

schoudertas leer saddlebag anna treurniet

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →