Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Sieraden van Indini: hip, handige sluiting en betaalbaar

Sieraden en vrouwen, het is een combinatie die al eeuwen bestaat. Met een mooi sieraad versier je jezelf, het maakt je nóg mooier en laat je netjes en verzorgd overkomen. Een sieraad vertelt ook iets over jou als persoon; ‘Wat vind je mooi en wat wil je graag van jezelf laten zien...’ Het verklapt daarmee niet alleen je persoonlijke smaak, maar ook een stukje van je identiteit en je persoonlijkheid.

De een houdt van een zwierige armband met kleur, de ander meer van een strak ‘simpel’ bandje met wat glinstersteentjes. Mooie sieraden hoeven in ieder geval niet duur te zijn. In de collectie van Indini zie je leuke, hippe en bijzondere sieraden voor een heel zacht prijsje. Kijk maar eens mee….

arbanden buffalo indini magneetsluiting

Deze brede opvallende armbanden zijn nét even wat anders. De bijzondere armband met buffalo, bestaat uit vier bandjes naast elkaar met in het midden een zilverkleurige buffalo. Deze armband is er in een frisse grijsblauwe kleur of in een wat zachtere taupe/roze kleur.

De klassieke armband met ‘in de klok’ een fijn schubbenpatroon, bestaat uit meerdere dunne bandjes naast elkaar. Hij is er in het zandkleurig of helderblauw.

Twee mooie opvallende armbanden die ook prachtig gecombineerd kunnen worden met een subtiel smal bandje.

extra brede roze armband met magneetsluiting indini

Nog zo’n mooi exemplaar… Deze extra brede armband bestaat uit wel negen dunne armbandjes naast elkaar. De armbandjes zijn stuk voor stuk pareltjes op zich, maar zo verenigd in één brede band wordt het geheel echt een ‘glamourpiece’, wow!

‘Diamonds are a girl’s best friend’

Naast opvallende brede armbanden, heeft Indini natuurlijk ook heel veel smalle fijne bandjes voor nét even die finishing touch. Van vrolijk gekleurde leren armbandjes voor de wat stoerdere look, tot sierlijke glimmende bandjes voor als je net even wat meer wilt ‘shinen’.

Wat alle armbanden wél hetzelfde hebben is de gebruiksvriendelijke en mooie magneetsluiting. Geen moeilijk gefriemel, met 1 klik zit je armband meteen goed. En mocht je armband toch draaien, de magneetsluiting ziet er ook prachtig uit als 'bovenkant' van je armband :)

Genoeg mooie sieraden om jezelf mee te versieren, of om cadeau te doen. Of nog beter, láát je versieren! Daar zijn mannen toch zo goed in…?! ;-)

Liefs Anne  

Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →