Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Een spetterende outfit met Oud & Nieuw: hoe match je als stel qua kleding?

Of je het nu thuis gaat vieren of dat je lekker met de hele familie in een vakantiehuisje kruipt: Oud & Nieuw staat voor oliebollen, champagne en gezelligheid, maar het is voor veel mensen ook een moment van bewustwording en bezinning… We sluiten het oude jaar af en beginnen met een nieuw jaar. Met de vorige pagina in onze herinnering, slaan we weer een bladzijde van ons levensboek om. Er is een frisse ‘leegte’ om op te vullen of in te kleuren met nieuwe ervaringen en keuzes. Een nieuwe start! En dat vieren we graag met onze geliefden, een hoop vuurwerk, oliebollen en lekkere wijntjes. En niet te vergeten: een spetterende outfit! AJ en Foka laten zien hoe je als stel (man en vrouw) matcht qua kleding met oud en nieuw!

groene katoenen blouse 4funkyflavours

Wat een gezelligheid jongens! Oliebollen en wijntjes, mmmm… lekker hoor. Het mooie heldergroene overhemd wat AJ hier draagt is van het hippe merk 4funkyflavours voor mannen. Het hemd heeft lange mouwen, blauwe knoopjes en op de linkerkant een kleine borstzak. Aan de achterkant in de nek, staat onder het boord met witte geborduurde letters het logo van 4funkyflavours. Nou AJ wat denk je, lekker wijntje toch?

Spetterende-feest-korting-30%

blauwe velours panterjurk king louie

De stemming zit er goed in! Uhm, bewaren jullie ook nog wat wijn voor mij? 😉

De blauwe velours jurk met groene luipaard print die Foka hier draagt, is van het merk King louie. De aansluitende jurk heeft een v-hals met overslag, een vaste brede tailleband en in de zijnaad zitten twee steekzakken. Verder heeft hij driekwart mouwen en is gemaakt van een comfy rekkende velours jersey, wat heerlijk draagt. Qua lengte valt de jurk tot net boven de knie.

De stoere korte zwarte enkellaarsjes met hak, zijn van het merk Clumpy’s. Hé Foka, niet al die oliebollen opsnoepen he!

blauwe velours panterprint jurk king louieDe kaart is van de serie 'Ik pak je in'

Oke, even serieus. Wat een mooie match zijn jullie. Wat kleurencombinatie betreft hier ook natuurlijk, maar ik bedoel nu als stel. Kijk elkaar nog maar eens even diep aan... Jullie voornemen voor het nieuwe jaar is mij al bekend: ‘Laten we gewoon heel het jaar de liefde vieren’. Práchtig vind ik dat! Want de liefde zit in alles. Een luisterend oor, een helpende hand en een glimlach... Als iedereen nu een klein beetje méér om elkaar geeft, dan maakt dat de wereld én jezelf een stukje mooier. Een prachtig voornemen. Ik doe mee! Jij ook?

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →