Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Frisse lentekleuren en retro printjes in de nieuwe voorjaarscollectie van King Louie

Januari staat voor mij synoniem aan het woord begin. Het begin van een frisse poging om weer met goede moed aan de slag te gaan met een aantal verstandige zaken: mijn huis wat beter schoonhouden en werken aan een betere conditie. Dat eerste vind ik een beetje beschamend om toe te geven. Ik noem het zelf liever ‘gezellig rommelig’, maar eigenlijk is het gewoon best vaak een ontzettende troep. Wat dat betreft ben ik een lousy huisvrouw.

‘He asked why the house isn’t clean since I’m home all day. I asked why we aren’t rich since he works all day.’

Het tweede punt, conditie, is ook zoiets. Als ik mijn zoontje ’s ochtends naar school breng, word ik steevast ingehaald door horden sportieve moeders met bakfietsen (nee, geen elektrische), terwijl ikzelf met kloppende longen en m’n tong op m’n gympen als laatste aankom op het plein. Twee dingen dus, waar ik wat meer aandacht aan wil besteden aan het begin van dit nieuwe jaar.

Zó, dat was even een persoonlijk momentje ‘met de billen bloot’, tijd om snel wat aan te trekken: iets nieuws wat nog maar nét binnen is! Want ja, ook in de winkel is er weer een begin, het begin van de nieuwe lente/zomercollectie van 2019. En net als ieder jaar is dat weer als eerste het héérlijke frisse retro merk King Louie.

King Louie jurk zomer 2019

Nou, stofzuigen dan maar! Uhm, dat ziet er nog niet heel actief uit. Oké, eerst een beetje moed verzamelen, alle begin is moeilijk toch?

Dit speelse vrouwelijke zwarte jurkje met bloemenprint, heeft een mooie aansluitende top met een V-halslijn die overgaat in een rij kleine zwarte knoopjes. Vanuit het lijfje ontstaat een zwierige rok en de taille wordt nog eens extra geaccentueerd door een bijpassend strikceintuur.

Het zwarte retro jurkje draagt heerlijk door de soepele stretchy jersey (gemaakt van biologisch katoen) en is, nu het nog koud is, heel goed te matchen met een mooie panty en de verschillende gekleurde korte vestjes van King Louie.

hippe groene joggingbroek met bloemen king louie

Oké, m’n conditie… Voetjes van de vloer: ‘ik ben er klaar voor!’

Deze vrolijke groene broek van stevige stretch sweatstof, gemaakt van biologisch katoen, heeft een all over bloemenprint en een gestreepte bies aan de zijkant. Het rechte model valt tot boven de enkel en heeft twee handige steekzakjes met verborgen rits. De elastische tailleband zorgt voor een aangename fit.

De zonnige gele glittertop heeft een brede elegante boothals en korte mouwen, beide afgezet met een fijn ribboord. De top is uitgevoerd in een zachte viscosemix met veel stretch wat heerlijk draagt en het ingewerkte glittertje zorgt voor een sprankelend effect.

oranje blouse met bloemenpring luchtige stof king louie

We zijn klaar voor vandaag. Nog even de ramen gezeemd en nu lekker uitblazen. Ik voel me bijna een ‘échte’ huisvrouw!

Deze práchtige oranje blouse met felgekleurde bloemenprint is gemaakt van een dun geweven stof (niet rekbaar) en heeft een losse fit. De ronde hals heeft uitlopende plooien en in de nek zit een keyhole knoopsluiting. De driekwart mouwen zijn afgezet met een smalle manchet.

Dit was een eerste greep uit de nieuwe voorjaarscollectie van King Louie 2019 en er is al zoveel meer moois binnen! Gekleurde vestjes, vrolijke sokken, hippe retro rokjes…, te veel om op te noemen. Dus kom lekker kijken in de webshop of in onze winkel in Zutphen en ik weet zeker dat je gelijk warm wordt van al die frisse vrolijke nieuwe lentekleuren. Enjoy!

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →