Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

 4funkyflavours voor mannen: kleurrijk, comfortabel en een tikkie retro

Het kleurrijke 4funkyflavours is in 2009 ontstaan als een verfrissend en hip kindermerk. Inmiddels is daar de laatste jaren ook een ruim assortiment aan dames en herenkleding bijgekomen en heeft het merk al vele harten veroverd met zijn vrolijke, retro ontwerpen.

De grootste bron van inspiratie is voor 4funkyflavours het gegeven dat iedereen uniek is, met een eigen karakter en identiteit. Deze verschillen, in combinatie met de bijzondere smaak van iedere persoonlijkheid, probeert het merk te vertalen naar kleurrijke en verrassende collecties. Het opvallende hierin is dat alles op verschillende manieren met elkaar te combineren is: mix het lekker naar je eigen stijl en smaak. 

Het merk maakt zich ook sterk voor juiste arbeidsomstandigheden en behoud van het milieu. Een mooie combinatie, ik ben benieuwd!

Ben je op zoek naar retro geïnspireerde kleurrijke mannenkleding: Auke (mijn ‘1funkyflavour 😉) laat graag een paar frisse items van de onlangs binnengekomen nieuwe herencollectie van 4funkyflavours aan je zien.

retro mannenshirt met vissenprint van 4funkyflavours

Dit vrolijke petrolblauwe t-shirt heeft een kleurige all over print van karpers die zwemmen door oranje koraal. Het shirt heeft een ronde hals, korte mouwen en een klein borstzakje. Het model valt wat klein, dus een maatje groter zit net wat mooier. Uhm Auk, dat is n krukje, geen trommel. Er zit wel muziek in die kleding of niet? Haha, nou je bent in ieder geval jezelf!

‘Wij willen bijdragen aan een kleurrijkere wereld en draagbare items produceren waarbij jij je lekker voelt en onbevangen jezelf kunt zijn!’

okergeel retro sportief vest man 4 funkyflavours

Dit retro sportieve geel/oranje vest heeft lange mouwen, twee fijne steekzakken, een witte bies langs de rits en een witte met bruine streep over de borst.

De stoere grijsgroene polo, met een all over print van oranje en witte bollen, heeft korte mouwen, doorlopende knoopjes en een klein borstzakje. Ook een hele mooie combinatie dit zo samen… Tokkel jij nog maar een mooi deuntje Auke, gezellig!

retro polo met print voor mannen die net even iets anders willen 4 funkyflavours

Zoals ik al eerder zei, is 4funkyflavours zich bewust van het milieu. Dit zie je bijvoorbeeld ook terug in het gebruik van de ecologische, duurzame stof tencel (merknaam voor lyocell) bij bijvoorbeeld deze hippe polo’s. Tencel draagt heel fijn. Het is lekker zacht, niet zo gevoelig voor kreukels als katoen, krimpt minder, ademt meer en het is ook nog eens behoorlijk sterk.

De collectie heeft veel bijzondere leuke printjes. Een aantal daarvan zie je hierboven, in het midden van de foto, maar er zijn er nog meer. Mix en match hoe jij het wil en ‘most important’: wees jezelf!

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →