Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Le Pep: elegante fleurige jurkjes met Franse allure maken van elke dag een feestje!

Herken je dit? Je hebt weken naarstig gezocht naar dat ene speciale feestelijke jurkje voor die mooie bruiloft of dat grote feest en eindelijk, je hebt ‘m gevonden! Het werd een práchtige dag, je voelde je op en top in je nieuwe jurk, maar na het feest verdween hij gewassen weer op de hanger in je kast. Hij was té bijzonder om ‘zomaar’ te dragen.… 

Hoe vaak heb ik dat wel niet gehad, maar het kan ook anders. Er zijn genoeg feestelijke jurkjes die je kan dragen bij die ene speciale gelegenheid, maar nét zo goed op een ‘normale’ dag; als je naar je werk gaat of gewoon lekker bij huis bent.

Het Nederlandse merk ‘Le Pep’ ontwerpt heel veel van dit soort elegante fleurige jurkjes in unieke designs, die stijlvol en tegelijk stoer zijn. Ze zijn heel geschikt te combineren met een mooie hak naar een bruisend feest, maar juist ook pérfect te dragen met een hippe sneaker of een leuk slippertje op ‘just an ordinary day’…

Kijk met me mee naar de volgende drie jurkjes, gedragen door onze vrolijke hippe huismus Marije!

le pep fuchsia 10% viscose bloemenjurk

Het leven van een huisvrouw gaat niet over rozen, dus we beginnen gelijk maar aan de grootste dagtaak: de was!

Dit mooie frisse stijlvolle jurkje heeft een all over bloemenprint in een prachtige kleurencombinatie van roze, lila, blauw, paars en koraal. Hij heeft korte mouwtjes, een ronde hals en valt tot net boven de knie.

Aan de achterkant zit een kleine keyhole knoopsluiting in de nek en met het bijpassende striklint tailleer je de jurk precies zoals jij het wilt.

Doordat deze jurk gemaakt is van 100% luchtige viscose, draagt dit jurkje ook heel prettig op warme dagen.

coraal kleurige jurk met vierkante hals van le pep

Zo, even een momentje voor jezelf. Slim hoor, je moet het aangename en het nuttige combineren, zeg ik altijd…

Dit vrolijke koraalkleurige retro jurkje heeft een mooie vierkante hals met aan weerszijden twee kleine sierknoopjes, die het jurkje nog een extra vintage ‘touch’ geven.

Aan de bovenkant is de jurk mooi aangesloten en vanaf de taille loopt hij lichtjes uit.

De korte mouwtjes hebben, net als de onderkant van de jurk, een brede zoom en door de rekbare stof draagt dit jurkje heel fijn en soepel. Een superleuk gekleed jurkje om je lekker in te bewegen óf om eens even goed onderuit te gaan zitten met een lekker blad en helemaal niets meer te doen…

jurk petrol groene driehoeken van geklede stof Le Pep

Nog even de plantjes water geven en dan zijn we voor vandaag weer klaar buiten. Uhm Marije, er komt niets uit de gieter... haha grapjas. Kijk maar eens goed ja 😉. Yes, nou gaat ie goed!

Dit elegante jurkje heeft een zachte grafische print van blauw/groen met wit en een klein toefje roze.

De mouwen hebben een mooie lange lengte met een klein splitje aan de achterkant en de jurk is gemaakt van een stevige stretchkatoen die heerlijk zit en niet tekent.

Verder heeft de jurk een ronde hoge hals en op de rug een rits. De split aan de achterkant geeft nét even dat extra beetje bewegingsvrijheid.

 

‘Every day is a gift, so celebrate and put on your new dress’

 

Dit waren drie elegante kleurrijke jurkjes met de Franse allure die geschikt is voor een feestje, maar tegelijk ook met het gemak om ze te dragen op je werk, naar die leuke high tea of gewoon op een lekker dagje bij huis.

Zó heb je dubbel plezier en hangt er nooit meer een ‘vergeten’ dure jurk te kwijnen in je kast. En trouwens, elke dag kan een feestje zijn, toch?

 

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →