Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Helena Hart: stijlvol en sportief (zakelijke) kleding komt kreukvrij uit de koffer

Als je wat vaker gekleed gaat in een wat zakelijkere outfit (of je bent gewoon een liefhebber van trés chique), is het heerlijk als je ’s ochtends niet teveel na hoeft te denken en je gewoon comfortabel voelt in wat je draagt.

Om dit te bereiken zijn er een aantal dingen belangrijk:

  • Zorg dat je in je kast een paar goede basisstukken hebt (blazer, rok, pantalon...) van een mooie kwaliteit.

  • De kleuren donkerblauw en zwart doen het áltijd goed. Ze staan stijlvol & modieus en zijn makkelijk te combineren met een gekleurde top of een casual broek.

  • Ga voor kleding die lekker zit, een mooie pasvorm heeft en niet teveel kreukt.

De kleding van Helena Hart voldoet aan al deze voorwaarden, ze is namelijk gemaakt van een zogenaamde transferkwaliteit. Hierdoor voelt de stof heel soepel aan én valt ze bijna als een tweede huid om je heen.

Zeg maar ‘dag’ tegen onzekere kreukels en ‘hallo’ tegen elegant & vrouwelijk!

helena hart transfer stof kreukvrije rok en blouse

Even wat gezonde fruitjes scoren voor de lunch. Zó, dat zijn nog eens kersen, je hebt gelijk een hele maaltijd! 😊

Deze mooie nette donkerblauwe zakelijke blouse heeft een klein polokraagje en fijne mouwen die iets langer vallen. De blouse heeft donkerblauwe knoopjes aan de voorkant en de gladde stof laat zich heel gemakkelijk glad in de rok instoppen.

Het aansluitende elegante donkerblauwe rokje heeft twee steekzakjes aan de voorkant en valt tot net boven de knie. Als detail zit er een mooi klein zilveren hartje op de linkerheup.

Dit is een ideaal setje om mee te nemen op reis. Het weegt bijna niets, kreukt niet en is ook heel goed los te dragen.

stretch soepel colbert jasje van dunne transferstof Helena Hart

Deze chique sportieve zwarte blazer heeft twee zakjes op het voorpand die zijn afgewerkt met een blauw/wit gestreepte tape rand. De V-hals is aan beide zijden ingeknipt en heeft dezelfde opvallende gestreepte rand. Het jasje sluit met twee matte aluminium knopen en valt tot op de heup. De stof rekt mee waardoor hij heerlijk soepel draagt.

Dit is een goeie investering voor in je kast, met veel stijlen en kleuren te combineren.

sportief maar zakelijke jurk van soepele transferstof Helena Hart

Wow… Als je ’s avonds de bloemetjes wilt buiten zetten, is dit aansluitende mouwloze donkerblauwe jurkje met lichtblauwe glitterbandjes een schot in de roos!

De jurk heeft een ronde hals en dubbele lichtblauwe glitterbandjes die over de schouders samenkomen op de rug (ook hier zie je weer het kleine zilveren hartje). Aan de voorkant zitten twee zakjes en de jurk valt tot net boven de knie. Draag het jurkje met sneakers voor een ‘eigen’ sportieve look, of ga voor chique met je spetterende high heels!

Dit waren drie outfits die je heel goed kunt gebruiken bij een wat zakelijkere basis voor in je kast. Ze zijn elegant, makkelijk te combineren, kreuken niet én scoren ook nog eens hoog op draagcomfort.

Bijna perfect dus, het enige wat nog ontbreekt is iemand die ze aantrekt. Jij?

 

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →