Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Franse allure van Le Pep in de Sale

Waren we in de decembermaand vooral bezig met gezellig en vaak eten, in januari staat er iets héél anders op het programma: koopjes scoren in de uitverkoop. Joepie! Eén van de favoriete bezigheden van ‘ons vrouwen’ in deze koude lege eerste maand van het nieuwe jaar. Al die prachtige dingen waar je misschien nog even over na moest denken, zijn nu prima binnen portemonnee-bereik! 

Deze jurkjes van Le Pep bijvoorbeeld. Elegante items die een hele mooie aanvulling zijn in je kast, doordat ze tijdloos zijn, en allround te combineren. Met een gymp of sneaker lekker stoer en eigenwijs, en met een laars of hak vol sjieke allure. Wat je ook kiest, het is op en top vrouwelijk, want dat is waar Le Pep voor staat.

Het merk omschrijft zichzelf als: ‘vrouwelijke kleding met Franse allure in een stoer jasje’. Dat Franse klinkt ook door in de naam Le Pep, maar laat je niet misleiden, want het merk is namelijk van onze eigen Hollandse bodem. Het is een jong en sterk groeiend Nederlands merk (gestart in 2012) met een eigen visie en koers. Het woord ‘Pep’ is in onze taal een synoniem voor veerkracht, en dat is precies wat het merk wil communiceren. Dit zie je namelijk ook terug in de bloem in het logo van het merk. Deze staat óók voor veerkracht. Zoals Le Pep het zelf zegt: “Na tegenslag kun je vanuit veerkracht opbloeien en tot grote dingen in staat zijn”. Wow dat is écht mooi gezegd, en heel waar!

Naast deze filosofie staat het merk ook voor eerlijkheid. Alle artikelen zijn namelijk veilig en eerlijk geproduceerd. Een groot gedeelte van de kleding draagt zelfs het fair wear label, en alle producten worden met aandacht, zorg en liefde vervaardigd. En wát een mooie dingen maken ze. Práchtige stoffen met een fijne pasvorm en alle items met hun eigen karakter en allure. Kijk deze 2 jurkjes bijvoorbeeld:

Deze roestkleurige velours Le Pep jurk heeft een elegante boothals, driekwart mouwen met daarop een sierknoop en op de taillenaad 2 decoratieve klepzakjes. Het is gemaakt van 92% polyester en 8% elastaan. Deze stof voelt zacht en stevig als je het jurkje aanhebt.

Het blauwe glans ‘Le Pep’ jurkje is weer heel anders. Deze soepele donkerblauwe blousejurk heeft een doorlopende knoopsluiting en een subtiel glanspatroon. De mouwen kun je lang dragen, met op de manchet 3 knopen, of je kunt ze terugrollen en met een knoopje vastzetten voor een wat sportievere look. De jurk is gemaakt van 100% viscose, en draagt heerlijk soepel en nonchalant.

Twee toppertjes die ik nu met de kou nog met een panty/legging draag, en als de zon straks weer haar best gaat doen, met blote benen en een mooie gymp/pump combineer. En dát voor weinig geld, maar mét het gevoel van een echte Franse mademoiselle. C’est magnifique :-) Dus duik in onze sale en shopze!

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →