Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Elegante manteljassen met allure: een grote ruit in warme kleuren of tres chique met (nep)bont

Hoe vaak we ook shoppen, een winterjas is op de een of andere manier altijd een serieuze aankoop. In ieder geval één die je niet zomaar zonder zorgvuldig overwegen doet. En dat is zo gek ook niet, want het eerste wat mensen de komende maanden van je gaan zien is je jas. Er is zélfs geen enkel ander kledingstuk wat je voor zo’n lange periode achtereen draagt (als het goed is dan ;-). En dát is volgens mij dan ook gelijk een hele goede reden om er nét even die extra aandacht aan te geven.

In deze en de aankomende blog wil ik je graag een aantal winterjassen laten zien. We beginnen met twee práchtige manteljassen waar wij bij hippe dingen, op zijn zachtst gezegd, kwijlend naar keken toen ze bij ons binnenkwamen. Wat een bjoeties!

lange manteljas met ruit van king louie

Deze mooie olijfgroene manteljas van King Louie heeft een grote ruitprint in warme kleuren. De jas is gemaakt van een geweven jacquard zonder stretch en heeft een reverskraag die je ook lekker hoog kunt sluiten (zie het rode knoopje onder de kraag). Je creëert hierdoor een mooi klein kraagje, wat gelijk ook weer een hele andere look geeft.

Verder heeft de jas een bijpassend strikceintuur, twee opgenaaide zakken aan de voorkant en is hij gevoerd met een vrolijke rozerode voering. Een bijzonder mooie winterjas waar je verliefd op wordt!

Geel wollen vest en haarband mooie kwaliteit van mistral

We zijn dol op warme herfstkleuren, dus zetten het zachte opengewerkte mosterdgele vestje wat Ilona hier onder de jas draagt, ook nog even in de schijnwerpers. Dit vestje van het merk Mistral heeft een V-hals en lange boorden tot net iets onder de elleboog. Samen met de mosterdgele haarband van King Louie is het een prachtig stel! Jij en kleine Otto trouwens ook Iloon :)

Hele zachte oranje imitatiebontjas van 4funkyflavours

De tweede bijzondere manteljas is een échte eyecatcher door zijn warme oranjerode kleur. Deze elegante imitatie bontjas van 4funkyflavours heeft twee steekzakken, is gevoerd en sluit met knopen aan de voorkant. De jas voelt héérlijk zacht aan, de score qua knuffelgehalte is met stip een 10 :-). Hier wil je wel de hele winter in wonen!

Het setje wat Ilona onder deze mooie jas draagt is van King Louie. Het donkergroene kokerrokje is gemaakt van een zachte rib jersey velours met stretch en valt tot op de knie.

De glanzende groene blouse met veelkleurige bloemenprint is gemaakt van een zachte viscose met een satijnachtige glans. Zo samen met de jas is dit een ‘fabulous’ outfit voor een avondje uit!

Je zag twee bijzondere mooie manteljassen. Heel verschillend, maar beide met hun eigen ‘wow’ factor. Volgende week zetten we de wat sportievere jassen in de spotlights. Voor nu, geniet van de prachtige herfstkleuren!  

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →