Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Houd jezelf warm met lange wollen vesten en zacht gebreide accessoires van Zilch

Het mooie Amsterdamse merk Zilch houdt van natuurlijke breisels. De najaarscollectie zit dus weer vol met mooie wollige items, waarmee je jezelf heerlijk warm houdt. We zien vrolijke gekleurde sjaals, accessoires en natuurlijk vesten.

De lange wollen vesten van Zilch zijn elk jaar weer een groot succes! Het materiaal voelt niet zwaar aan en het model is mooi slank vallend waardoor je het vest zowel op een broek als over een jurkje kunt dragen.

lang wollen oranje/bruin vest van zilch met knopen

Het fijn gebreide wollen vest, hier te zien in een warme oranje/brique kleur, heeft twee zakken aan de voorkant en een mooie kraag die je open kan dragen of lekker hoog dicht kan knopen. De mouwen zijn lang en het vest valt tot net boven je knie.

50% merinowol, 40% alpacawol en 10%pc = 100% warm & kwaliteit!

Door de handige knopen kun je zelf bepalen hoe ver je het vest open draagt en met de donkergroene wollen beenwarmers zijn zelfs je lage regenlaarzen tegen de winterse kou bestand.

wollen wanten en sjaals in frisse najaarskleuren van zilch

Accessoires mogen niet ontbreken en natuurlijk heeft Zilch er genoeg! Prachtig gekleurde broches in bloemvorm bijvoorbeeld, speldt ze op je jurk of op de kraag van je jas en je outfit is nét nog ’n tikkie specialer.

Of combineer de bloem met deze mooie lange sjaals, de combinatie van merino wol en alpaca draagt heerlijk warm.

Je handen willen natuurlijk ook wat, dus deze lekkere wanten (aan de binnenkant gevoerd met fleece) zorgen ervoor dat wintervingers dit jaar geen kans maken.

lang geel wollen vest van zilch

Zilch houdt van kleur, dus alle breisels zijn in verschillende kleuren te vinden. Hier zie je het vest nog eens in een échte herfstkleur, diep mosterdgeel. Een kleur die trouwens heel makkelijk combineert en zeker niet alleen bestemd is voor de donkerharigen onder ons. Ook bij blond staat deze helderwarme kleur echt práchtig. ‘t Is zelfs bijna dezelfde kleur als je ogen Foka!

blauw/groen lang wollen vest van zilch

Naast de warme herfstkleuren brique en mosterdgeel zijn de vesten er ook in twee mooie heldere frisse tinten: pestogroen en staalblauw. Zo is er voor ieder wat wils.

Zilch geeft je genoeg gekleurde winterse wolligheid, héérlijk!

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →