Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

De nieuwe najaarscollectie van King Louie: Vintage bloemenprintjes in warme kleuren & een knipoog naar de western look

Het eerste deel van de najaars/winter collectie 2019 van King Louie is alweer gearriveerd. En hoewel we nog hélemaal niet zitten te wachten op de kou, geldt dat niet voor al deze práchtige nieuwe watertandende ontwerpen van de nieuwe collectie. Die kunnen niet snel genoeg mee de paskamer in!

De items van de najaarscollectie kun je namelijk al heel goed dragen. De kleuren zijn wat warmer & dieper dan die van het voorjaar, en de stoffen glad en soepel (zeker niet te dik! De echte dikkere stoffen komen meestal pas binnen met een latere najaars/winter levering).

Mooi zo, daar houden wij van, lekker integreren die mooie nieuwe dingen… Maar laten we eerst gaan kijken naar drie spetterende nieuwe setjes. Hier komen ze!

King louie lange maxi bloemenjurk nieuwe collectie 2019

Tennessee print

Deze práchtige stijlvolle zwarte midi-jurk met weelderige bloemenprint heeft lange mouwen en een doorknoopsluiting. De mouwen sluiten met manchetten & knoopjes en de non-stretch geweven stretch viscose stof valt soepel om je heen. Om de taille zit een mooi bijpassend strikceintuur. Deze geweldige doorknoopjurk is een échte eyecatcher met een hoge ‘wow’-factor!

groene sweat jasje king louie najaar 2019

Birdie print

Hihaaa daar is onze cowgirl… Deze set in ‘country style’ bestaat uit een rok met een bijpassende blouse en een mooi baseball jack met borduursels.

De zwierige petrolgroene midi rok heeft een speelse ecru vogelprint en een comfortabele brede band in de taille. Hij is gemaakt van een zachte jersey stretch stof, heeft 2 steekzakken en loopt wijd uit.

De bijpassende petrol/groene blouse, in dezelfde speelse vogelprint, heeft lange mouwen en subtiele western details. De blouse is licht getailleerd en gemaakt van dezelfde zachte jersey stretch als de rok.

‘Forget about shoes of glass. Real princesses wear cowboy boots’

Het korte zwarte baseball jack met stoere western details en mooie bloemborduursels, is gemaakt van een fijne jersey stretch sweatstof. Het vest heeft een ronde hals, een ritssluiting, elastische boorden en twee steekzakken. Een stoere outfit met een hip western randje!

Jurk met roezels aan onderkant kleine bloemetjesprint king louie najaar 2019

Dallas print

Deze prachtige aangesloten zwarte midi-jurk met fijne bloemenprint heeft korte mouwen en een ronde hals. Het is een nieuw model jurk van King Louie: de Bonnie Dress. De mooie transparante bovenkant en de ruches aan de onderkant geven deze jurk een héérlijke vintage uitstraling. De jurk is gemaakt van een jersey mesh stretchstof en heeft een brede tailleband en een bijpassend strikceintuur.

Deze drie setjes van de nieuwe najaarscollectie 2019 van King Louie kun je vinden bij ons in de webshop of in de winkel in Zutphen. Er komen zo langzamerhand steeds meer najaars pareltjes binnen, dus als je nieuwsgierig bent naar al dat moois…. We zien je graag!

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →