Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

‘All I want for Christmas...' zijn kaarsen van Lily-Flame!

'Buiten koud en donker’ betekent voor mij meteen ‘binnen warm en licht....’ Helemaal in deze zogeheten donkere dagen voor Kerst. Licht geeft letterlijk en figuurlijk warmte en een gevoel van gezellige behaaglijkheid. Vaak genoeg wil je niet eens meer naar buiten als het binnen zo cosy is. Kaarsen mogen dus ook niet ontbreken in je huiskamer! Het zijn tegenwoordig gelukkig niet meer van die ouderwetse witte ’13 in een dozijn’ dingen, want je kunt het zo gek niet bedenken of het is er in kaarsvorm. Práchtige kleuren en vormen die perfect passen in jouw interieur, of precies passen bij de ene speciale gelegenheid.

Deze kaarsen van Lily-Flame behoren zeker bij de absolute top. De kleurrijke blikjes in combinatie met de grappige originele namen en ongekend héérlijke geuren, geven elke kaars afzonderlijk weer een geheel andere ervaring. In de UK is dit niet voor niets de nummer 1 in geurkaarsen. Maar ook in Nederland is Lily Flame ontdekt en zijn we absoluut groot fan!

Zelfs de kleine kenner is verrukt.. 

Het verhaal van Lily Flame begint in 1994 in de keuken van Jo Nicholls. Jo is model tot ze haar ware passie ontdekt: kaarsen maken. Ze keert haar carrière hiervoor zelfs de rug toe. Met de zelfgemaakte kaarsen in haar knalrode oude camper genaamd ‘Martha’, trekt ze samen met zakenpartner Luc door heel het Verenigd Koninkrijk om ze te verkopen. Na jaren van trekken door het land, nachten in de camper en lange dagen die om 5 uur ’s ochtends starten, vinden ze eindelijk een echt thuis voor Lily-Flame in het mooie landelijke Somerset. Hier werkt een toegewijd team van ongeveer 20 ambachtelijke kaarsmakers aan de pérfecte mix tussen uitzonderlijke geur, oogstrelende verpakking en de juiste naam die deze kaarsen zó speciaal maakt. En omdat dit elke keer weer lukt is hun gedurfde belofte: “Lily-Flame puts a smile in your home!”

'Baby it’s cold outside…’

Wat ik zelf érg fijn vind is dat de kaarsen het vermogen hebben de perfecte mate van geur af te geven. Dus niet dat je kamer plots veranderd in een grote zoete snoeppot, nee absoluut niet! Er zweeft een héle lichte subtiele geur die hemels ruikt. Nog een pluspunt van deze kaarsen is dat ze zijn gemaakt van 100% natuurlijke Soja-was en gegeurd met etherische oliën. Dus naast dat ze er té leuk uit zien en waanzinnig lekker ruiken, zijn ze óók nog eens een stuk beter voor je gezondheid dan menig andere kaars. En geloof me, zodra je er één ruikt ben je verkocht. Ik heb er al een aantal keer één gebrand en tegen manlief gezegd, terwijl ik me nog ’s héérlijk omdraaide onder m’n kleedje op de bank, ‘Schat ga jij maar boodschappen doen, ik blijf lekker binnen…’

Alvast een héle warme, lichte & liefdevolle Kerst gewenst!

Liefs Anne  

Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →