Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Tante Betsy laat je stralen!

Bij Tante Betsy vind je kleur en hippe prints, folklore en retro. Dit oer-Hollandse merk komt uit onze modestad Arnhem. Wat begon als een beetje knutselen aan de keukentafel van ontwerpster Alisa Sprikkelman, groeide razendsnel uit tot het over de grenzen bekende modemerk van nu. Tante Betsy is lief, eigenwijs en vrouwelijk, maar wat je er nog het meeste vindt, is heel veel vrolijkheid. Tante Betsy is het merk waar je blij van wordt! Haar motto is ook niet voor niets: ‘Happiness in a dress’. En wie kan dat beter laten zien dan mijn vrolijke collega Monique van onze eigen Hippe bodem! :-)

donkerblauwe tante betsy jurk met rode bloemen

Dit vrouwelijke aansluitende donkerblauwe retro jurkje met rode bloemenprint valt op door haar prachtige halslijn en opvallende details. De mouwen zijn licht gepoft en vallen iets langer (stiekem heel fijn voor de ‘armkwabjes’, ach wie heeft ze niet, maar nu zijn ze onzichtbaar!). Daarnaast heeft het jurkje een band met een verhoogde taille, voor een mooi slank silhouet. Het is heel makkelijk te combineren met slippers of pumps, of bij kouder weer met een legging en laarzen.

korte iets uitlopende rode stippen rok en rode stippen vest van tante betsy

Dit mooie setje is toch één en al vrolijkheid! Het sportieve rode sweat vestje met grafische print is gemaakt van een wat dikkere tricot stof en voelt daardoor heel comfortabel aan. Het heeft effen rode boorden aan de mouwen en in de kraag, en kan als setje met de rok worden gedragen, maar is natuurlijk ook heel goed op een andere manier te combineren. De hippe rode retro rok met grafische print is gemaakt van dezelfde stevige stof en heeft een brede tailleband met trekkoord en een zakje aan de voorkant met een ritssluiting.

donkerblauwe top shirt tante betsy met lichtblauwe paarden print

Monique wat zie je er stralend uit in deze Tante Betsy top, bjoetie! Deze donkerblauwe aansluitende top met opvallende paardenprint heeft een mooi opstaand kraagje en een knoopsluiting tot halverwege het voorpand. De mouwen zijn driekwart, maar je kunt ze oprollen tot boven de elleboog en daar vastzetten met een lus. Met deze top ga je in galop! ;-)

veel keus tante betsy winkel

Dit is de wereld van Tante Betsy. Uitbundige kleuren en patronen gecombineerd met stoffen van hoogwaardige kwaliteit, die heerlijk comfortabel dragen. Samen met een vrolijke knipoog, die tot uiting komt in de grappige details, tovert Tante Betsy zo een glimlach op je gezicht. En dát is precies waar zij weer blij van wordt, missie geslaagd! 

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →