Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Nooit meer koude benen en toch stijlvol? Oplossing: Hippe beenwarmers van Bonnie Doon!

Soms zie je iets voorbij komen in de winkel waarvan je denkt ‘just what I needed!’. Ik zag ze, paste en was verkocht. Ze zijn natuurlijk práchtig van structuur en  heerlijk zacht, maar ook nog eens dé oplossing voor mijn ‘herfstdilemma’! Zeg nou zelf, hoe vaak zit je niet op de fiets en voel je de wind je stoere laars in glippen? Of je zet je je favo sneakers maar weer terug omdat dat ‘toch echt niet meer kan’ nu de kou zich heeft gesetteld...

Problem solved! Deze zachte beenwarmers van 30% wol en 70% acryl zijn ideaal voor bovenin je laars, over een skinny jeans of onder je favoriete jurkje over een panty. Een échte musthave voor het najaar. Hier word je blij van! Maar waar komt deze lekkere hippe beenwarmer eigenlijk vandaan?

'My Bonnie is over the ocean' 

Dat is zéker waar, want het modieuze, vrolijke hippe merk Bonnie Doon werd in het jaar 1957 opgericht in Amerika. ‘Bonnie’ betekent mooi en ‘Doon’ is de naam van een rivier in Schotland. Vanaf 1969 steekt het merk de oceaan over, en is ook Nederland fan. In de zeventiger jaren die volgen, komen kniekousen op als een ware modetrend, en onderscheidt Bonnie Doon zich van de ‘kleurloze’ Europese sokkenfabrikant door een uitgebreid vrolijk kleurenpallet. Daarnaast maakt het merk bovendien in veel van de breisels gebruik van het materiaal ‘orlon’, een superzachte acrylsoort, die dragen een feestje maakt!

 

’Geef hem een hint’

met wollige armen
wil ik je verwarmen
me sluiten rond je zachte kuit
zodat geen kille wind meer fluit
langs koude kale schenen
en muts en schoen jaloers zijn
op jouw warme benen

 

Ik heb ze zelf gekocht (kon niet meer wachten 😉) maar je kan ze natuurlijk ook tippen aan manlief als Sintkado. Geef ik je bij deze ook gelijk het ‘leenrecht’ voor bovenstaand gedicht. Scheelt hem weer wat ‘zwoeguurtjes’, welke man kan dát nou weigeren? Win – win heet dat volgens mij… En als je ze aan hebt, voel je dan hip verwarmd; ENJOY!

Liefs Anne  

Shop direct jouw beenwarmers:


Deel dit berichtNieuwer bericht →