Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Voel je vrij in hippe, draagbare & óntzettend comfortabele kleding van iez!

Wij vrouwen zien er graag leuk uit. In het bijzonder natuurlijk als je er echt op uit gaat, maar óók op een gewone doordeweekse dag. Als je bijvoorbeeld ’s ochtends vroeg naar de markt fietst voor een verse bos bloemen, of ‘s middags lekker je ‘wandelrondje’ loopt in het park (yes, afvinken dit ‘sportmoment!’), of gewoon zomaar, als je ineens een uurtje vrij hebt en even gelukzalig geniet van de zon op je gezicht…

Er goed uitzien en je lekker voelen in wat je draagt,
geeft je nét dat tikkie meer zekerheid.

Het nederlandse kledingmerk Iez! maakt graag kleding voor de "nederlandse vrouw":

  • Ontwerpen die je makkelijk aantrekt en die héérlijk zitten. Hierbij wordt veel gebruik gemaakt van ‘rechte’ ontwerpen, waarbij de stof soepel en los om het lichaam valt.

  • Bij aansluitende modellen gebruikt het merk dan juist weer wat dikkere, bedekkende stoffen, dus ‘uitgetekend worden’ in je outfit is er bij iez! niet bij!

Foka trok een aantal hele fijne setjes aan van dit mooie Nederlandse merk. Kijk maar mee…

Rood rokje iez en rood met fuchsia bloemen top

Met je snoet in de zon is een goed begin van de dag! Dit warmrode aansluitende rokje heeft 2 steekzakken, een wat bredere band in de taille en is gemaakt van een fijne dikke stof. Je draagt dit hippe kokerrokje wat hoger in je taille en de lengte is tot op de knie.

De kleurige losvallende top heeft een prachtige grote bloemenprint in de kleuren groen, oranjerood en zacht paars. De top heeft lange mouwen en een ronde halslijn met een mooie brede zoom.

Genoeg gezeten, we gaan weer verder.

tuniek petrol groen dikke stof van Iez

Wat extra beweging kan nooit kwaad, I agree, maar jij bent wel héél soepeltjes!

Deze groen met zwart gestreepte fluwelen tuniek zou je de héle week wel willen dragen, zó lekker zacht! De tuniek heeft lange mouwen, een wat bredere ronde hals en over het voorpand loopt een verticale naad.

De vrolijke donkerblauwe legging met gekleurde stippen, maakt deze outfit tot een échte blikvanger. Een heel lekker setje waarin je je voelt als een vis in het water. Uhm…of in dit geval, als een béétje ‘n bijzondere super blije sporty mum 😉 

lichtblauwe fleece jurk met ronde hals van IezNog wat gezellige bloemetjes mee voor thuis en dan is de dag weer voorbij…

Deze mooie simpele zachte jurk is gemaakt van een dikke melee van groenblauw en wit. De jurk heeft lange mouwen, een ronde hals en valt tot net boven de knie.

De veelkleurige legging met grote bloemen geeft deze ‘simpele’ outfit een hippe touch. Een erg mooi klassiek setje zo samen!

In de drie outfits die je zag, voel je je mooi & heerlijk comfortabel. Dit laatste komt mede doordat alle stoffen rekbaar zijn, dus je kunt je lekker vrij bewegen. Goed om te weten is dat de leggings extra lange pijpen hebben, nog zoiets fijns…

Het merk iez! zegt eigenlijk:
‘voel je fijn, voel je vrij, voel je jij!’

 

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →