Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Red de bijen met hippe regenlaarzen in verschillende hoogtes

Langzaam verruilen de warme zomerdagen zich nu toch echt voor de wat frissere dagen. De natuur gaat als vanzelf haar gang, er komen weer regenplassen en hier en daar vallen er alweer bladeren van de bomen. Tuinieren of in de regen banjeren: een beetje bescherming voor je voeten is geen overbodige luxe.

Verruil dus je schoenen voor lekkere laarzen waarmee je ongestoord tussen de omgewoelde aardklonten kunt banjeren. Tuinlaarzen, regenlaarzen, festivallaarzen, hoge- en lage laarzen; Joules heeft ze allemaal!

In deze blog zie je hele fijne & hippe laarzen gemaakt van natuurlijk rubber van het Britse merk Joules. Speciale regenlaarzen, want staan er bijen op, dan draag je ook nog eens bij aan het behouden van de bijenpopulatie!

Ze zijn heerlijk voor in de tuin, maar ook zó leuk dat je ze aantrekt voor een boodschap, een wandelingetje met de hond, of…nou ja…gewoon daarom!  :-)

lage goede regenlaarzen zwart met geel van joules

Deze handige lage donkerblauwe en zwarte enkellaarzen hebben:

  • een waterafstotende zool voor extra grip.
  • een vrolijke print die er met de hand opgetekend is en er is keus uit een kleine witte regendruppel of een zoemende bij.
  • aan de binnenkant van de laars een warme uitneembare inlegzool, die heerlijk is voor koude voeten.
  • een ideaal formaat. Ze zijn ideaal voor bij de deur: moet je nog even snel weg, dan schiet je ze zó aan!

hippe hoge regenlaars joules save the bees

Deze mooie halfhoge laarzen met een stijlvolle gesp, zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook erg handig voor in de tuin. Door de hogere schacht zijn je benen nét iets meer beschermd tegen takken of rondvliegende aardklonten.

De laars is er in twee varianten: een mooie donkerblauwe met een weelderige bloemenprint, of een hippe heldergele met een vrolijke getekende bijenprint.

regenlaars met bijenprint SAFE THE BEES

Deze laarzen hebben iets extra’s!
Koop je namelijk een laars met een bijenprint, dan gaat er een deel van de opbrengst naar ‘The British Beekeepers Association’.

Dit is een Britse organisatie die zich erg bewust is van het belang van de bijen in het milieu en zich daarvoor met hart en ziel inzetten. Deze kleine superbestuivers zijn namelijk voor een héél groot deel verantwoordelijk voor onze groenten & fruit. Ze zijn eigenlijk gewoon onmisbaar, dus laten we zuinig op ze zijn!

hippe regenlaars met bijen en bloemen

Dit waren de laarzen van Joules. Ze staan klaar om je voeten droog & warm te houden in de regen, of om lekker met jou de tuin in te gaan. Nu alleen nog even kiezen welke… 😊 

Liefs Anne  

Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →