Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Loveli verzorgingsproducten: heerlijk, eerlijk en lief voor je lijf

Deodorant zonder het schadelijke aluminium en lipbalsem waar geen ‘lipverslavende’ paraffine in zit; het leek lange tijd onvindbaar. Dat is best gek in een tijd waarin we steeds meer bezig zijn met gezond eten, zonbescherming en nog meer goeie dingen. Waarom denken we dan zo weinig na over dat wat op een ándere manier ons lichaam binnendringt? 

60% van wat je op je huid smeert, belandt in je lichaam

Je fijne beautyproducten die je dagelijks gebruikt zitten namelijk vol met vieze troep. Dat is heel tegenstrijdig, want je smeert dus iets lekkers op je huid om het te verzorgen, maar tegelijkertijd dringen er met die fijne crème ook chemische en schadelijke stoffen naar binnen. Ze gaan door je huid in je bloedbaan en zo verder je lichaam in… Dat is op z’n zachtst gezegd van de zotte!

Dat was ook de gedachte van Linda, de oprichtster van het Nederlands merk Loveli. Toen haar moeder (na een diagnose met borstkanker) werd geadviseerd geen deodorant meer te gebruiken met aluminium, ging Linda op zoek naar een gezond alternatief. Die vond ze niet, maar haar zoektocht leidde naar iets veel groters.

Na jaren van onderzoek, testen & ontwikkeling ontstond er een práchtige 100% natuurlijke en troepvrije cosmeticalijn genaamd ‘Loveli’.

loveli natuurlijke deodorant

En nú is hij er dus wél! Een deodorant zonder aluminium die ook echt werkt!

Maar waarom zit er überhaupt aluminium in je deo? Aluminium sluit je zweetklier af en de parfum strooit er nog een lekker luchtje overheen. Ziezo zweetlucht weg en jij voelt je weer lekker fris.

Maar… je afvalstoffen kunnen nu nergens heen, en wat misschien nog wel erger is, het aluminium komt in je lichaam terecht en vindt zijn weg tot zelfs in je hersenen. Dat klinkt helemaal niet goed!

De deodorant van Loveli is gemaakt van 100% natuurlijke stoffen en heeft als troef ‘natriumcarbonaat’ (zuiveringszout) wat het zweet voor een klein gedeelte absorbeert en voor de rest neutraliseert. Voeg daar kokosolie, arrowroot, sheabutter en vitamine E aan toe en je oksels zijn fris, zacht én vooral troepvrij.

De deo sticks zijn er in verschillende geuren en er is zelfs een geurloze variant voor de gevoelige huid. Verder zijn de sticks 30 ml (ideaal tasformaatje) en nu komt het mooiste: is je deo op dan koop je gewoon een handige refill! Super milieuvriendelijk én je maakt je portemonnee blij.

loveli gezichtverzorging troepvrij en goed voor je huid

Alleen een deo is natuurlijk niet genoeg, dus ontwikkelde Linda nog een lichaamslijn en een gezichtslijn. Hierin maakt ze gebruik van de mooiste plantaardige oliën en allemaal andere fijne natuurlijke ingrediënten.

Wat centraal staat in deze 2 verzorgingslijnen is dat je huid op een natuurlijke manier wordt geholpen zijn balans te vinden, in plaats van het alleen te reinigen (en uit te drogen) zoals gewone reinigers vaak doen.

 

Een uitspringer is de lipbalsem.
Deze super zachte lippenbalsem doet wat het moet doen en meer. Er zit geen paraffine in zoals bij gewone lipbalsem. Paraffine sluit je huid namelijk af en verstoord daarmee de vochtbalans. Hierdoor vragen je lippen juist om méér, met het gevolg dat je blijft smeren. Bij de lipbalsem van Loveli raken je lippen niet ongezond verslaafd maar worden ze verzorgd wanneer het nodig is.

Daarnaast hebben de lippenbalsems ieder hun eigen samenstelling en kleur & geur.

De Spring Edition heeft bijvoorbeeld een natuurlijk UV-filter van frambozenolie en in de Winter Edition zit extra veel cacaoboter voor een goeie bescherming tegen de kou.

loveli deo en verzorgingsproducten aluminium en parabenen vrij

Hier worden wij nou blij van! Weten dat je jezelf verzorgt met alléén maar hele goeie ingrediënten. Dat verdient je lijf. Zoals Loveli het zelf zegt:

‘Beauty from pure love, nothing more nothing less’

Dus kijk even op de webshop of in onze winkels (Oosterbeek & Zutphen) voor het gehele aanbod en verwen jezelf met pure, troepvrije beautyproducten!

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →