Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Met jurken van het Nederlandse kledingmerk IEZ! zet je de bloemetjes buiten!

De bloemenprint is elk seizoen weer een graag geziene gast. Geen andere print is zó veelzijdig te dragen. Van de fleurige retro oma jurk en de hippie ´flower power look´ tot de klassieke fijne bloemenprint. Er is voor iedereen wel wat te vinden en je fleurt er je kledingkast lekker mee op!

Door met de grootte en de kleur van de bloemen te spelen, krijg je verschillende effecten. Dus bedenk welke delen van je lichaam je wilt benadrukken en welke je juist wilt ‘verbloemen’.

In de regel staan kleine bloemen het mooist bij een slank en recht figuur, terwijl vrouwelijke rondingen juist goed met grote bloemen kunnen worden gecombineerd.

Natuurlijk is dit geen wet van Meden en Perzen, het allerbelangrijkste blijft nog altijd: draag waar jíj blij van wordt!

Hieronder zie je drie setjes van het Nederlandse merk IEZ!, waarmee je op verschillende manieren kunt gaan voor die kleurige hippe ‘floral look’…

Gele jurk retro bloemenprint IEZ

Heel mooi is deze oranje gele jurk met lekkere felle bloemenprint! De jurk heeft een V-hals met een wat grotere platliggende kraag en de korte mouwen komen (heel fijn!) tot nét boven de elleboog. Verder valt hij tot ruim boven de knie en is gemaakt van een rekbare iets dikkere crêpe waardoor hij mooi glad afkleedt.

De grijsblauwe legging past er mooi onder en hij voelt stevig maar zacht aan. In deze hippe exotische outfit ben jij in ieder geval geen muurbloempje!

Witte tuniek met kleine bloemetjes IEZ

Dit witte luchtige jurkje met fijne bloemenprint heeft korte mouwen en een wat wijdere ronde hals. De jurk is gemaakt van soepele viscose en valt tot net boven de knie.

Je kunt dit jurkje dragen als een losvallende tuniek, of met het bijpassende ceintuur om de taille meer als een aangesloten jurkje. Natuurlijk kun je met de ceintuur ook héél veel andere dingen doen ;-)

Groene aansluitende polo met bloemenprint IEZ

Oké dat waren al 2 hele leuke verschillende jurkjes met een bloemenprint. Hier nog zo’n mooie print, maar dan op een shirt.

Deze zwarte top met klassieke groene bloemenprint heeft een liggend polokraagje met V-hals en lange mouwen. De soepele viscose gecombineerd met stretch draagt heerlijk zacht!

Appeltje appeltje aan de wand, welk bloemenprintje is het mooiste van het land?

Van jurken en tops tot leggings en accessoires, de gebloemde print verovert elk kledingstuk. De vraag is alleen: ‘met welke print zet jij de bloemetjes buiten?

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →