Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

IEZ! weet wat vrouwen willen

Het Nederlandse merk IEZ! maakt graag kleding die past bij de eigentijdse, praktische, maar ook vrouwelijke dames die moeders van vandaag zijn. Ze houdt daarbij rekening met alle boeiende verschillende lichaamstypen. Slanke dennen maar ook vrouwen met volle vrouwelijke rondingen vinden hier dus elk iets dat bij hun lichaam past. Er zijn jurken voor de langere vrouw of juist wat korter, losse mouwen, rondere vormen en dikkere stoffen. Echt kleding gemaakt vóór vrouwen dóór vrouwen en dat zie je terug! 

 

‘IEZ!: vrij, zelfverzekerd en comfortabel’

 

IEZ! is sterk en onafhankelijk maar tegelijk ook speels, romantisch en vrouwelijk. Toen ontwerpster Ineke Grovenstein (ook de maakster van ‘KIK-KID’ kinderkleding) erachter kwam dat best veel moeders die KIK-KID voor hun kinderen kochten, stiekem hoopten dat het hen ook zou passen, groeide het plan om mode voor vrouwen te maken. In 2010 werd het damesmerk ‘IEZ!’ geboren. Grote vreugde onder vele Kik-Kid moeders! ;-)

Onze lieftallige 'hippe huisvrouw' Ilona laat je graag wat items zien…

roze bloemenjurk IEZ! met polokraag

Je bent klaar voor de lente met dit lange aansluitende roze polojurkje met bloemenprint. De jurk heeft korte mouwen en een mooie V-hals met een kraagje. De print is vrolijk met een weelde aan bloemen op een lichtroze ondergrond. De fijne zachte rekbare tricot stof valt soepel en draagt heerlijk.

badstof jurk zwart wit gestreept IEZ!

Nou huisvrouw, aan de slag! De plantjes water geven, beetje aandacht erbij, alles groeit beter met een beetje liefde ;-) Dit sportieve zwart-wit gestreepte jurkje van badstof heeft een ronde hals, korte mouwen en een trekkoord in de taille. Ze is gemaakt van 100% biologisch katoen, en de wat dikkere stof voelt zacht en comfortabel aan.

rode terry rok IEZ en sportieve blouse korte mouwen

Oké, ook de vlijtige huisvrouw moet ’s ochtends een beetje op gang komen, dus ‘even’ relaxen mag best. Hup, voetjes omhoog! Deze wijde lichtgrijze top/blouse met rode stippen heeft een polokraag, korte mouwen en een elastiek in het boord aan de onderkant. De sportieve rode rechte rok van zachte badstof heeft een lichtblauw trekkoord in de taille en 1 achterzak. De contrasterende donkerblauwe piping aan de zijkant zorgt voor een speels effect.

donkerblauwe jurk met grote bloemen print IEZ!

Even een koffietje om weer ‘wakker’ te worden en dan kan je er weer tegenaan Iloon! Deze práchtige donkerblauwe jurk/tuniek met elegante bloemenprint is gemaakt van een niet rekbare geweven stof en heeft wijde korte mouwen en een bijpassend ceintuur. Je kunt haar dragen als tuniek, maar ook als een jurk met een legging eronder of gewoon lekker met blote benen op een warme zomerdag.

Veel verschillende opties dus. Dunne soepele stof, fijne dikke verhullende stof, sportief of gekleed... Hippe kleding voor de slanke lange den maar dus ook voor de vrouw met een maatje meer :-) Hmmm…..keuzes. IEZ! weet wat vrouwen willen, gelukkig! Nu vrouwen zelf nog, hihi grapje..., maar er is in ieder geval keus genoeg!

Liefs Anne  

Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →