Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Comfortabel en feestelijk: combineer de ‘little black dress’ met vrolijke kleuren voor een spetterend Oud & Nieuw

Oliebollen, lekkere hapjes en gezelligheid, het is weer Oud & Nieuw. Of je nu de champagnekurken laat knallen op een bruisend feestje of héérlijk knus op de bank zit met familie & vrienden, het is in ieder geval een feestelijk moment en dát vieren we!

Voor deze laatste avond van het oude jaar trekken we graag iets extra moois aan, maar wél iets wat we ook ná Oud & Nieuw weer prima kunnen dragen naar het werk of een ander leuk feestje. 

En wat is er nu tijdlozer en makkelijker dan de ‘one and only, Little black dress’?! Maar dan natuurlijk wél gecombineerd met lekker veel kleur 😊. Onze vrolijke Arlette laat het je zien...

lang retro vest van king louie

Dit geweldige vrolijke lange ‘folklore’ vest van King Louie heeft lekkere lange mouwen met een breed contrastboord aan de onderkant en een bijpassend strikceintuur voor in de taille. De grafische print in heldere kleuren geeft het geheel een kleurige feestelijke uitstraling.

Omdat het vest zo mooi slank valt, vormt het een prachtig geheel met het zwarte jurkje. 

Nog een lekkere dikke panty eronder van King Louie en helderblauwe leren klomplaarsjes van ‘Clumpy’s’ en je bent klaar, schitterend!

Het vest is trouwens héérlijk warm door de zachte mix van o.a. katoen met lamswol, dus hup snel naar buiten sterretjes afsteken. Maar wél voorzichtig doen natuurlijk! Uhm…Arlette kijk je uit?!

little black dress vhals met goede pasvorm hippe dingen

Het mooie zwarte basis jurkje is van het merk Zilch en heeft een wat diepere uitgesneden V-hals, lange aangesloten mouwen en valt tot boven de knie. De hoge taillenaad en de twee schuine steekzakken geven een speels effect.

De dikkere viscose stof is niet tekenend maar valt juist soepel om je heen. 

Een heerlijk makkelijk te combineren jurkje wat door zijn eenvoud ook heel geschikt is voor vele andere gelegenheden, maar die jou op deze laatste avond van het jaar feestelijk laat stralen!

knalgroene zachte trui met boothals van blutsgeschwister en hippe dingen

Voor de eerste óchtend van het nieuwe jaar (of misschien middag als je een laaaaaange slaap nodig had 😉) hebben we deze supercoole groene trui met witte stippen en ‘super’ print van Blutsgeschwister. De trui is gemaakt van een zachte mix van viscose en nylon, heeft lange mouwen en een ronde hals.

Wat deze trui extra leuk maakt, is dat hij op 2 manieren te dragen is. Nieuwsgierig? Kijk voor de andere kant dan snel op onze webshop! 

Hier moet je natuurlijk niet buiten mee gaan blauwbekken, zoals onze lieve Arlette (bikkel!), maar gezellig bij je ‘loved ones’ gaan zitten als je langsgaat voor de nieuwjaarswensen in dit SUPER spiksplinternieuwe jaar! Hoe leuk is dát!

‘So i close my eyes to old ends,
and open my heart to new beginnings’

blutsgeschwister trui met super tekst van viscose

Naast al deze fijne kleurige feestelijke outfits wensen wij jullie natuurlijk allemaal vooral een óntzetend mooie jaarwisseling! Eén waarop je misschien besluit om ‘oude dingen’ los te gaan laten en weer ruimte te creeëren voor frisse voornemens, nieuwe creatieve ideeën of misschien zelfs wel voor een (nu nog onbekende) liefde! 

‘A very happy & healthy 2020’ gewenst! 


Liefs Anne  

 


Deel dit bericht



← Ouder bericht Nieuwer bericht →