Menu

Geschreven door Anneleen Veenemans op

Al het goede komt in drievoud - Tante Betsy High Summer

Net als de vorige jaren komt ook de Tante Betsy zomer collectie 2018 in meerdere delen: dit keer drie om precies te zijn. Niks ergs aan, júist niet, want zo kun je de uitgaven een beetje plannen en nóg meer van deze geweldig leuke items scoren! De eerste levering kwam begin februari en de tweede volgde een maand later. En toen was het wachten op levering nummer drie…. Ohhh vol verwachting klopt ons hart… ;-) En nu is het dan zo ver, yes! Hier de derde en laatste levering van Tante Betsy, de ‘High Summer collection 2018’. Onze Monique en Foka laten je weer wat heerlijke items zien. Dus ga er voor zitten, aanschouw, watertand en geniet!

zwarte breton streep jurk tante betsy high summer 2018

Dit leuke zwart/wit bretons gestreepte aansluitende jurkje van Tante Betsy heeft een klein kapmouwtje en een overslag decolleté. Op de linkerschouder zit een práchtige applicatie van een roos, wat het geheel een vrolijke en zomerse uitstraling geeft. De dunne soepele stof draagt erg comfortabel. Het groene fijngebreide ajour vestje met korte mouw past er prachtig bij!

Rode top tante betsy bloempot print high summer 2018

Deze vrolijke rode stretch top met bloempotprint heeft een ronde geplooide hals met knoopjes en wat langer vallende korte mouwen (zó fijn voor onze ‘filetjes’). Door de all over daisy print wordt je zó vrolijk dat je er spontaan van aan het gymnastieken gaat, of niet Foka? ;-)

tante betsy jurken high summer 2018

En natuurlijk is het met z’n tweeën dúbbel zo leuk! Haha gekke Betsy’s, wat een lol! Deze aansluitende blauwe en zwarte jurkjes met bloempotprint hebben een overslag decolleté en korte mouwtjes. Ze dragen heerlijk en geven je álle bewegingsvrijheid zoals je ziet! Nou meiden Tante Betsy laat jullie stralen, dit is ‘happiness in a dress’ for sure!

Dit waren enkele zonnige items uit derde en laatste zomerlevering van Tante Betsy. Kijk lekker rond in de webshop voor nog meer Tante Betsy of nog veel meer ander moois. Ik wens je een héél fijn en stralend weekend!

Liefs Anne  

Deel dit bericht← Ouder bericht Nieuwer bericht →