Menu

Geschreven door Angela van der Schans op

Hippe Dingen in de media: http://wanderlust-blog.nl/2016/07/hippe-dingen-zutphen/

Hippe Dingen

Hippe Dingen

Onlangs brachten wij een bezoek aan de ontzettend gezellige stad Zutphen in Gelderland waar we natuurlijk direct op zoek gingen naar de leukste hotspots. Al eerder lieten we jullie op Wanderlust kennismaken met de Hibou, maar een andere leuke winkel die je zeker niet mag missen is Hippe Dingen. Deze gezellige hotspot in het centrum van Zutphen is dé winkel bij uitstek voor leuke kleding en hippe cadeau items.

Hippe Dingen

Hippe Dingen is sinds 2007 gevestigd in Zutphen en heeft sinds 2010 ook een winkel in Oosterbeek. In deze gezellige winkel vind je een bont en divers assortiment aan kleding, accessoires, boeken, kaartjes, interieuritems en andere leuke hebbedingen. Het assortiment is met zorg samengesteld door de eigenaars die alleen producten verkopen waar ze zelf achterstaan. Het resultaat? Een uitgebreid assortiment aan unieke producten van uitstekende kwaliteit die waar mogelijk fairtrade en van eigen bodem zijn.

Hippe Dingen

Bij Hippe Dingen vind je een ruim assortiment aan kleding voor zowel vrouwen als kinderen van merken als King Louie (en voor kinderen Petit Louie), Blutsgeschwister, Zilch, Who’s That Girl en Tante Betsy. Daarnaast heeft de winkel een divers assortiment aan leuke producten die uitermate geschikt zijn als cadeau voor anderen of voor jezelf. Dit varieert van Exota frisdrank tot een ruime selectie aan boeken. Een aantal bekende merken die Hippe Dingen verkoopt zijn Froy & Dind, Kaartje of Kip, Rice en Sticks & Stones.

Hippe Dingen

Je vindt Hippe Dingen aan de Laarstraat 14 in Zutphen en Hippe Dingen heeft ook een winkel in Oosterbeek aan de Weverstraat 23-A. Beide winkels zijn geopend van maandag tot en met zaterdag, maar buiten de openingstijden om kun je natuurlijk ook altijd een bezoekje brengen aan de website van Hippe Dingen voor meer informatie over de winkel of om een bezoek te brengen aan hun webshop.


Deel dit bericht← Ouder bericht